Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Bayern München – 1. FSV Mainz 05 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Bayern München – 1. FSV Mainz 05

Optakt: Bayern München – 1. FSV Mainz 05

Bayern München, fodboldtrøjer

Et svækket Bayern mandskab tager imod nedrykningstruet Mainz på Allianz Arena.

Kampfakta:
Spillested: Allianz-Arena, München
Dommer: Frank Willenborg
Kamptidspunkt: Lørdag 15:30
På TV: Eurosport 2

Holdnyt:
Bayern München:
Bayern har i midten af ugen spillet Champions League kvartfinaler, hvor det blev til et exit til spanske Real Madrid. I sidste weekend var Bayern München på besøg i Leverkusen, hvor ingen af holdene kunne få den i nettet.

I øjeblikket ligger Carlo Ancelottis tropper på en 1. plads med otte point ned til 2. pladsen RB Leipzig. Så die Meisterschale er næsten hjemme hos rekordvinderne. I givet fald for femte år i træk. Intet hold i Bundesligaens historie har oplevet at vinde ligaen mere end tre gange i træk. Det beskriver meget godt ”Bayern dominansen”, der har været de seneste sæsoner.

Den tyske landsholdskeeper, Manual Neuer, er ude med en brækket fod, som han pådrog sig på Santiago Bernabéu i tirsdags. Derfor er Sven Ulreich, som kun har stået i fire Bundesliga kampe, siden han skiftede til Bayern München i 2015, kommet på mål.

Carlo Ancelotti og resten af mandskabet har mange kampe i øjeblikket. Startopstillingen på lørdag bliver påvirket meget af mandskabets fitness, da de også har en kamp på onsdag imod Borussia Dortmund. Det kunne dermed tænkes at enten Boateng eller Hummels bliver sparet i forsvaret, og at Robert Lewandowski muligvis også får en pause.

Mainz 05:
Denne sæson er utrolig tæt i midten af tabellen. I øjeblikket er der kun ni point som adskiller nedrykningspladserne fra de europæiske pladser. Ingen tør pege på, hvilke hold der rykker ned i denne sæson.

Mainz ligger i øjeblikket med samme antal point som FC Augsburg, der ligger på play-off nedrykningspladsen. Det er kun målforskel, der adskiller de to hold.

Efter at Mainz havde tabt fem kampe i træk, vandt de endelig i sidste weekend imod stærke Hertha Berlin. Men sejren fik ikke Mainz til at rykke sig fra 15. pladsen, og de har nu ligget der i fire runder i træk.

Derfor er kampen på lørdag ekstrem vigtig for videre overlevelse, men det er ikke ligefrem ønskemodstanderen Mainz drager over til på lørdag.

Alligevel vandt Mainz faktisk imod Bayern sidste gang de to hold mødtes på Allianz-Arena med 2-1 i sidste sæson, så der kunne måske vente sig en overraskelse og en god tur hjem fra sydtyskland for Mainz spillerne og fansene på lørdag.

Imod Bayern kan træner Martin Schmidt bringe en defensiv 5-back kæde i spil,og sætte Bungert ind i stedet for Balogun. Målmandsposten er meget åben, men tendensen går mod Huth, så danske Lössel må se kampen fra bænken.

Karantæner:
Bayern München: ingen
Mainz 05: ingen

Bud på startopstillinger:
Bayern München: Ullreich – Rafinha, Hummels, Alaba, Juan Bernat – Kimmich, Vidal – Robben, Thiago, Coman – T. Müller

Mainz 05: Huth – Donati, Balogun, Bell, Hack, Brosinski – F. Frei, Latza – Öztunali, Quaison – Cordoba

Vidste du, at…:
Bayern ikke har indkasseret et eneste mål fra 11-meter pletten? Omvendt er Mainz det hold i Bundesligaen, der har scoret flest mål på straffespark med hele fem scoringer.

Dom:
Selvom Bayern München mangler nogle profiler, kan man stadigvæk ikke tage styrken fra dem. En sikker sejr til Bayern München på 3-1 og et stort skridt imod dette års mesterskab.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!