Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Mediano bulibold podcast: Wolfsburg Wahnsinn, Stindl-galla og Beckenbauer - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Mediano bulibold podcast: Wolfsburg Wahnsinn, Stindl-galla og Beckenbauer

Så er der igen podcast, for Bundesligaens runde 22 bød på masser af overskrifter. HSV fik som sædvanligvis en lussing i München, Stindl scorede igen, igen for Gladbach, mens Ismaël blev fyret i Wolfsburg. Vi vender det hele og meget mere i denne udsendelse af Mediano bulibold.

Men inden vi dykker ned i Bundesligaen, vender vi en mulig problematik hos de ambitiøse Red Bull folk. For i sidste uge begyndte der at blive spekuleret i, at Salzburg og Leipzig ikke begge kan spille i Champions League i næste sæson, skulle de begge kvalificere sig. Hvad er op og ned, hvem må i givetfald afvige pladsen, og er det hele egentlig ikke bare en storm i en energidrik?

Det diskuterer denne uges gæster Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg.

Panelet kommer også forbi situationen i Wolfsburg, hvor Ismaël fik sparket efter endnu et nederlag, og hvor man i stedet har funder Andries Jonker frem fra gemmerne. Den tidligere assistent i klubben kommer uden reel cheftrænererfaring de seneste otte år, men skal nu sammen med ingen ringere end Fredrik Ljungberg redde Folkevognen i land. En folkevogn som ingen i panelet i øvrigt har den helt store fidus til længere.

Endelig kommer vi også forbi DFB-pokalen og de manglende overraskelser, mens vi i historietimen vender Bayern München, der for nyligt fyldte 117 år. Kan Tysklands mest vindendes klubs succes tilskrives en enkelt episode i 1958, hvor en ung Franz Beckenbauer valgte 1860 München fra, og er Bayern egentlig så onde og modbydelige, som cirka halvdelen af tyskerne gerne vil gøre dem til? For når alt kommer til alt, er der så ikke noget med, at de reddede Dortmund fra konkurs og i øvrigt gør meget for at hjælpe tyske klubber i nød?

En god times fodboldsnak, og du er meget klogere

Vært: Søren Kusk
Gæster: Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg
Teknik: Sture Sandø

Du kan abonnere på podcasten i iTunes lige her, og giv os også meget gerne en anmeldelse.