bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > bulibold.dk > Lewandowski: Jeg er ikke på vej til PSG

Lewandowski: Jeg er ikke på vej til PSG

Transfervinduet er i fuld gang i Bundesligaen, og det betyder både håb og forventninger, men også rygter og spekulationer.

Senest er angrebsprofilen Robert Lewandowski blevet rygtet til et skifte til den franske topklub Paris St. Germain, der kommer til at sige farvel til deres stjerneangriber, Zlatan Ibrahimovic, i år.

Den 27-årige polak insisterer dog på, at han kun fokuserer på sit samarbejde med Bayern München.

robert lewandowski polen

foto: Sebastian Kucharz – Flickr Creative Commons

”Det er dejligt at se folkene fra PSG snakke om mig, men jeg er koncentreret omkring mit arbejde for Bayern,” udtaler Lewandowski ifølge Telefoot.

”Jeg har forbedret mig, siden jeg kom til Bayern,” tilføjer angriberen, der endte på en 4. plads ved sidste års Ballon d’Or.

Lewandowski er en af de bedste angribere inden for europæisk fodbold. Hvis du vil vide mere om Bayern Münchens transfermarked, kan du holde dig opdateret med de seneste  fodboldnyheder og alt om fodbold betting.

Ingen stress over Gotze

I mellemtiden har der hærsket spekulationer omkring Mario Gotzes fremtid for Bayern München.

Den 23-årige midtbanespiller har tidligere udtalt, at han muligvis kan være på vej væk fra Bundesliga mestrene, blandt andet til fordel for en karriere hos Liverpool.

Gotze er i øjeblikket på kontrakt med Bayern frem til sommeren 2017, men hans seneste udtalelser er ikke noget, der bekymrer Bayerns klubbestyrelse.

”Vi vil kigge på Gotzes kontrakt stille og roligt. Det er Bayern München, der bestemmer,” har klubdirektør Matthias Sammer udtalt ifølge Sat1.

”Der er slet ingen problemer med Mario. Vi ved alle, hvordan situationen er, og hvordan hans kontrakt forløber.”

”Det er os, der bestemmer. Vi har ikke travlt, vi vil se på dette i vores fritid,” tilføjer Sammer.

Ancelotti begyndt at forberede sig

Tilbage i december blev det også offentliggjort, at Bayern træner Pep Guardiola kommer til at forlade den tyske topklub til sommer 2016.

Guardiola kom til klubben i 2013 og har gjort et fremragende stykke arbejde som træner for Die Roten.

I sæsonen 2013/14 vandt han og holdet den famøse treble (det tyske mesterskab, Champions League og pokalfinalen), mens det i 2014/15 sæsonen blev til en double titel med et genvundet Bundesliga mesterskab og genvinder af den tyske pokalfinale.

Også i sæsonen 2015/16 er Bayern München spået til atter at vinde det tyske mesterskab. Holdet ligger placeret på førstepladsen i ligatabellen, med 46 point.

Guardiola kommer således til at træde tilbage med stil. Den 44-årige forventes at prøve nye udfordringer i en af Premier Leagues topklubber.

Imens kommer tidligere Real Madrid manager, Carlo Ancelotti, til at tage over i Bayern München efter sommer.

Italieneren blev fyret af Real Madrids klubbestyrelse sidste år, men trods dette mener blandt andet Christian Ziege, at Ancelotti er et suverænt valg som ny træner for Bayern.

”En god træner forlader klubben, men de har allerede valgt en fantastisk træner for den ny sæson,” lyder det fra Ziege, der selv spillede i Bayern München mellem 1990 og 1997.

”Ancelotti har sammen med mange forskellige klubber bevist, hvor god han er som træner. Han kan få succes,” tilføjer Ziege.