bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Diverse > Her kan du se Danmarks kampe til VM

Her kan du se Danmarks kampe til VM

Det danske landshold påbegynder sin rejse mod et VM-trofæ den 22. november, og du kan se alle Danmarks kampe helt frem til en forhåbentlig VM-finale direkte i fjernsynet.

 Inden længe går det løs med VM-slutrunden i Qatar. Søndag den 20. november fløjtes der op til den allerførste kamp, når værterne fra Qatar møder Ecuador, og herefter står den på en måned med i alt 64 fodboldkampe, som du kan se direkte i dit tv eller på stream.

Det er TV2 og DR, der har rettighederne til at vise VM, og du kan med denne TV oversigt for VM 2022 se, hvilke kanaler, der viser Danmarks kampe under slutrunden.

For allerede to dage efter åbningskampen, skal du tune ind på de rette kanal, når det danske landshold skal i aktion for første gang. Her indleder Kasper Hjulmands drenge VM-slutrunden med en kamp mod Tunesien på Education City Stadium i Al Rayyan, der er en af de i alt otte stadioner, hvor kampene finder sted.

Tunesien er på papiret det det svageste hold i Gruppe D, så det skal meget gerne give tre point til Danmark, inden de fire dage senere, den 26. november, kommer på en noget vanskeligere opgave, når de møder de forsvarende franske verdensmestre.

Frankrig er også denne gang blandt favoritterne til at vinde VM-titlen, men det er et hold, som Danmark dog har haft godt styr på med to sejre i de to Nations League kampe, ligesom det også lykkedes at få uafgjort, da de to hold mødtes ved VM-slutrunden i 2018.

Så håbet om, at Danmark igen kan drille den stærke franske trup med de mange verdensstjerner som Kylian Mbappé, Karim Benzema og Antoine Griezmann er bestemt til stede.

Venter Messi i ottendedelsfinalen? 

Ligesom ved slutrunden for fire år siden, er Danmark også denne gang kommet i gruppe med Australien, der sikrede sig en billet til VM 2022 efter at have slået Peru en playoff kamp.

Danmark møder australierne den 30. november på Al Janoub Stadion, og det er en kamp, der kan ses i fjernsynet klokken 16.00 dansk tid. Australien er ikke på samme niveau, som de tidligere har været, så også her kan man med rette gøre sig håb om, at Kasper Schmeichel, Simon Kjær, Christian Eriksen og alle de andre kan få de tre point.

Hvis Danmark går videre fra gruppen, bliver de parret med de to bedste hold i gruppe C. En gruppe der består af Argentina, Mexico, Saudi Arabien og Polen. Det kan altså betyde, at Danmark allerede i ottendedelsfinalerne skal op mod Lionel Messi og Argentina, i hvad der uden tvivl kan blive en underholdende affære.

Kvartfinalerne spilles fredag den 9. og lørdag den 10. december. Semifinalerne følger den efterfølgende tirsdag og onsdag, mens finalen ved VM 2022 spilles søndag den 18. december.