Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Kan Bayern München hive The Treble hjem? - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Nyheder > Kan Bayern München hive The Treble hjem?

Kan Bayern München hive The Treble hjem?

Bayern München, fodboldtrøjer

2015/16 har været endnu en god sæson for Pep Guardiola og Bayern München, der i år har sat kursen mod både at vinde det tyske mesterskab, Champions League og DFB Cup’en. 

Sidste gang holdet vandt alle tre turneringer i én sæson, var tilbage i 2012/13.

Siden da har Bayern truppen vundet Bundesligaen tre gange i træk, og holdet er også mere eller mindre sikret en ligatitel igen i år, da de fører i ligatabellen med 83 point.

Bayern har også fået sikret sig en finaleplads i den tyske pokalfinale den 21. maj, hvor de møder rivalerne Borussia Dortmund. 

Sidst men ikke mindst har Guardiolas tropper på fornem vis formået at spille sig ind på en semifinale plads i Champions League. 

Onsdag den 27. april møder holdet Atlético Madrid på udebane i det første semifinale opgør. Hvis du vil spille på den kommende semifinale kamp, kan du få gode Bet365 odds forslag. 

Thiago tror på Treble 

Spørger man Bayerns midtbanespiller Thiago Alcântara, er han overbevist om, at han og resten af truppen kan gentage succesen fra 2012/13 sæsonen og vinde Treble æren i denne sæson.

”Vi prøver på at vinde Bundesligaen for fjerde gang i træk, hvilket ingen klub nogensinde har opnået,” udtaler Thiago ifølge bundesliga.com

”Det giver mere mening at tænke på de kampe, man har om bare få dage eller uger. Når sæsonen halter mod enden, og der er titler at vinde, så er det den eneste strategi, man kan have, hvis man vil have succes.” 

”Alle titler er vigtige, men ligaen i særdeleshed,” tilføjer den italienske midtbanespiller, der samtidig roser træner Pep Guardiola for den indsats, han har gjort for tysk fodbold, siden han kom til Bayern München.

”Bundesligaen har altid haft mange topspillere, men jeg synes at der er kommet endnu flere i de sidste år, og Guardiola har haft noget at sige i dette.”

”Han har introduceret nye taktikker, som har inspireret andre klubber og trænere til at gøre det samme. Det er ikke længere usædvanligt at se hold skifte taktik hyppigt under kampe,” lyder det fra 25-årige Thiago. 

Lewandowski: Brænder for at vinde CL

Siden han kom til klubben i 2014, er det kun gået op af for Robert Lewandowski, der i år har scoret 27 mål i Bundesligaen og 8 i Champions League. 

Den 27-årige angrebsprofil håber inderligt på at vinde Champions League i år, selvom han ved at Atlético Madrid bliver en kanonsvær modstander. 

”De har det bedste forsvar i den spanske liga. Vi er nødt til at være forsigtige,” siger Lewandowski til UEFA’s officielle hjemmeside. 

”De har nogle fantastiske spillere, og jeg tror det bliver en attraktiv kamp.”

”Jeg håber, vi viser vores stærke side i første opgør i Madrid, og at vi tager et godt resultat med tilbage til München,” tilføjer Lewandowski, der bakkes op af sin kollega Thiago. 

”Atlético kommer til at give os kamp til stregen. De har sparket Barcelona ud af Champions League, og konkurrerer mod både dem og Real Madrid i kampen om den spanske ligatitel,” udtaler italieneren.