bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Højdepunkter og mål: TSG Hoffenheim – Union Berlin 1-3 Rødt kort til Robert Skov

Danske Robert Skov fik en uheldig rolle, da Hoffenheim hjemme tabte mandagens kamp mod Union Berlin i sjette spillerunde af Bundesligaen. Den danske landsholdsspiller blev skiftet ind i første halvleg grundet en skade til Stefan Posch, men han fik blot 25 minutter på banen, for i anden halvleg begik han et lidt klodset straffespark, da han havde en hånd i ryggen på gæsternes Griesbeck, og det fik kampens dommer Robert Hartmann til at vise ham det røde kort. Se udvisningen af Robert Skov og alle de øvrige højdepunkter fra kampen Hoffenheim – Union Berlin, hvor alle fire scoringer kom i den sidste halve time.