Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Guldregn i Dortmund - ny kæmpekontrakt med Puma - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Guldregn i Dortmund – ny kæmpekontrakt med Puma

Guldregn i Dortmund – ny kæmpekontrakt med Puma

Borussia Dortmund har netop offentliggjort en aftale med Puma, som tredobler den hidtillige indtægt i en ny aftale der løber frem til 2028.

Resultater på banen er ofte afhængige af resultater uden for banen, og her har Dortmund netop offentliggjort et  samarbejde, som muliggør større sportslig succes i de kommende år. Siden 2012/13 sæsonen har BVB haft Puma som tøjsponsor, og det fortsætter de også med i de næste mange år, da de sort-gule frem til 2028 vil spille i Puma-trøjer.

Forskellen er bare, at Dortmund hvert år har indkasseret 10 millioner euro for at lade Puma være tøjsponsor, men at de fra 1. juni 2020  fremover vil indkassere hele 30 millioner euro om året, altså en tredobling af det beløb, de får nu.

Puma er ikke kun tøjsponsor i Dortmund, men de er blevet en strategisk partner, hvor de ejer fem procent af aktierne i klubben, ligesom chef Björn Gulden sidder med i bestyrelsen. Håbet hos BVB er, at den nye aftale kan være med til at etablere Borussia Dortmund som en permanent del af top 15 i Europa.

Selvom aftalen er enestående for Dortmund, så er den dog fortsat langt fra de aftaler, som de allerstørste hold kan fremvise. I Bundesligaen er Bayern München ikke overraskende holdet med den største kontrakt for en tøjsponsor, da de får 66 millioner euro årligt fra Adidas.

Samme virksomhed står også for den mest lukrative aftale af dem alle, da det vurderes, at de hvert år betaler Real Madrid hele 120 millioner euro for at få lov til at levere den spanske kongeklubs trøjer.

 

foto :www.bvb.de

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale
Borussia Dortmund, BVB, Investorer, spilletidspunkter, optakt
Optakt: Borussia Dortmund – Bochum: Sanchos tilbagekomst