bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > bulibold.dk > Gode råd til dit Bundesligamanager-hold

Gode råd til dit Bundesligamanager-hold

Her følger et par gode råde til managerspillet hos holdet.dk. I vores bud har vi lagt vægt på, at vores 11 udvalgte spiller regelmæssigt på et formodet tophold. Vi har desuden valgt en 3-5-2 formation. Vi gør opmærksom på, at de 11 udvalgte er valgt ud fra, hvordan de forventes at komme til at præstere over hele efteråret og IKKE kun i åbningskampen.

Husk også at deltage i vores gruppespil, hvor der er fine præmier på højkant. Læs mere her.

Screen Shot 2016-08-23 at 15.35.29

Målmand
Ralf Fährmann – Schalke 04 (4,5 mio)
Den billigste af de formodede top målmænd. Med Weinzierl ved roret går Schalke en spændende sæson i møde, så vi sparer lidt her, for så at kunne bruge lidt flere penge længere fremme ad banen.
Alternativet: Manuel Neuer. Bundesligaens bedste og dyreste. Kommer også til at hente flere point end de resterende, men koster også det mere. En vurderingssag.

Forsvar
Naldo – Schalke 04 (3,5 mio)
Kan brasilianernes gamle krop holde til endnu en sæson, og hvad er Schalkes planer helt præcist med ham? Der er en del spørgsmål, men hvis han spiller, skal han med. Er som regel god for et par mål.
Alternativet: Ricardo Rodriguez. Sparker frispark og straffe. Og som regel med stor succes.

Tony Jantschke– Borussia Mönchengladbach(3 mio)
Stabil forsvarsspiller for et formodet tophold. Igen, vi bliver nødt til at spare lidt for at kunne bruge længere fremme ad banen, og derfor sniger Jantschke sig ind på vores hold. Trækker også op at kun 1,2 procent af brugerne har valgt ham.
Alternativet: Jerome Boateng. Tysklands bedste forsvarsspiller for Tysklands bedste hold til blot 4,5 mio. Det er en god pris. Eneste aber dabei er, at han sjælden scorer.

Marc Bartra – Borussia Dortmund (4 mio)
Dortmunds har ikke mange alternativer i bagkæden, så Bartra får masser af spilletid. I pokalen viste han sin glimrende teknisk i det fremadrettede spil. Måske der kan falde et oplæg eller to af i løbet af efteråret.
Alternativet: Paul Verhaegh. Hollænderen sparker straffe for Augsburg. Augsburg får som regel en del straffe per sæson. Så simpelt er det.

Midtbane
Alen Halilovioc
– Hamburger SV (3,5 mio)
Tja, HSV kommer nok ikke med i toppen, men Halilovic har set rigtig spændende ud i de første par kampe. Måske vi har ladet os forblinde af, at HSV tilsyneladende er begyndt at handle fornuftigt ind. Vi får se.
Alternativet: Kevin Kampl. En million dyrere, men viste i sidste sæson, at det måske er givet meget godt ud. Laver dog for få mål til, at vi satser på ham her.

Hakan Calhanoglu – Bayer Leverkusen (5,5 mio)
Vi har egentlig stor fidus til Leverkusen i denne sæson, men deres spillere er bare urimeligt dyre, så vi nøjes med Calhanoglu. Sparker samtlige dødbolde på et hold, der som regel er gode på standardsituationer.
Alternativet: Andre Schürrle. Vi vil rigtig gerne have haft plads til tyskeren, som vi tror på, kommer til at score en hel del i efteråret. Ligner en fast starter på en spændende Dortmund-offensiv.

Sebastian Rode – Borussia Dortmund (3 mio)
Er fløjet lidt under radaren blandt Dortmunds mange nyindkøb, men det virker til, at Tuchel har store planer med den tidligere Bayern-spiller. En rigtig boks til boks spiller, der bør kunne lave er par mål, men som helt sikkert også får sin andel af de gule kort. Er primært med, fordi han forventes at spille fast for et tophold, og så er han billig.
Alternativet: Emil Forsberg. Svenskeren skal dyste med blandt andre Yussuf Poulsen om spilletid. Scorede flittigt i sidste sæson, og til 4 millioner er han måske værd at overveje.

Johannes Geis – Schalke 04 (3,5 mio)
Han sparker samtlige dødbolde og gør det godt. Bør selv sparke et par direkte ind, og ellers bør der være en del oplæg at hente her. Det trækker dog ned, at han får for mange kort. Sad i sidste sæson ude længere tid med karantæne efter en vanvidstackling på Hahn.
Alternativet: Caiuby. Til samme pris får du en af Augsburgs mest spændende spiller. Var eminent i sidste halvdel af sæsonen, og kan han fortsætte de takter, bliver han spændende at følge.

Vincenzo Grifo – SC Freiburg (4 mio)
Både scorede og assisterede flittigt for Freiburg i sidste sæson. Lægger til tider næsten helt fremme, men er her på spillet midtbane. I skrivende stund har kun 0,5 procent af brugerne valgt ham.
Alternativet: Christoph Kramer. Han er det lidt mere sikre valg. Er tilbage i Gladbach, hvor han allerede er tiltænkt en startplads.

Angriber
Robert Lewandowski – Bayern München (10 mio)
Han er hamrende dyr, og koster en femtedel af budgettet, men han er det værd! Scorede hele 30 gange i sidste sæson og er allerede kommet godt fra land med et hattrick i pokalen. I sidste sæson sparkede Müller straffe, men da det blev til en del afbrændere, har han sagt, at en anden må tage over. Det kunne sagtens være Lewandowski, der dermed vil kunne tilføje et par ”lette” mål til kontoen.
Alternativet: Aubameyang. Vi har ikke råd til dem begge, og så må mavefornemmelsen til. Aubameyang har set uskarp ud i træningskampe og pokalen, så han må lade pladsen her.

Mario Gomez – Wolfsburg (5.5 mio)
Super Mario er tilbage. Han blev topscorer i den tyrkiske liga sidste sæson, og han så skarp ud under EM. Wolfsburg skal ikke spille europæisk, så Gomez og holdkammeraterne kan fokusere helt og holdent på Bundesligaen.
Alternativet: Chicharito. Er ude med en skade de første to runder, men er et godt bud på en spiller, der kan blande sig i topscorerstriden. Det samme kan i øvrigt siges om Rafael, der også kunne have været en mulighed.

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus