bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > bulibold.dk > Gode råd til dit Bundesligamanager-hold

Gode råd til dit Bundesligamanager-hold

Her følger et par gode råde til managerspillet hos holdet.dk. I vores bud har vi lagt vægt på, at vores 11 udvalgte spiller regelmæssigt på et hold i den bedre halvdel af tabellen og/eller at de uanset position er involveret i holdets chancer. Vi har desuden valgt en 3-4-3 formation. Vi gør opmærksom på, at de 11 udvalgte er valgt ud fra, hvordan de forventes at komme til at præstere over hele efteråret og IKKE kun i åbningskampen.

Målmand:

Ralf Fährmann – Schalke 04 (5 mio)
Schalke lukkede kun 21 mål ind, og da Neuer stadig sidder ude et godt stykke endnu vælger vi at gå med Fährmann, der som altid holder højt niveau.
Alternativet: Lukas Hradecky – Finnen vil meget gerne væk, men med blot 18 indkasserede mål holder Frankfurt på ham. Er oven i købet en halv million billigere end Fährmann.

Forsvar:

Naldo – Schalke 04 (5,5 mio)
Tre mål og to assists for en forsvarsspiller, der spiller i alle kampe for et hold, der ligger nummer to og ikke lukker alverdens mål ind. Meget længere er den egentlig ikke.
Alternativet: Philipp MaxEt mål og hele ni assists. Gentager han den bedrift i foråret, skal han selvfølgelig have en plads.

Jannik Vestergaard – Gladbach (5 mio)
Vi kunne fjerne de to assists og så ellers bare kopiere teksten fra Naldo. Et par store nederlag mod Leverkusen og BVB gør, at defensiven på papiret ser mere skrøbelig ud, end den var.
Alternativet: Marcel SchmelzerDu får næppe hverken mål eller oplæg, men hvis Schmelzer er skadesfri spiller han hver gang. Og så koster han kun tre mio.

Carlos Salcedo – Eintracht Frankfurt (2,5 mio)
Spilletid i de seneste ti kampe for et hold, hvis defensiv blot blev bedre og bedre. Ikke mange mål og assist, men omvendt heller ikke særlig mange kort. Et stabilt valg til billige penge
Alternativet: Jonathan Tah – flot efterår for en spiller, der sjældent får kort. Leverkusen er værd at holde øje med i foråret, så måske Tah skal med i overvejelserne

Midtbane:

Max Meyer – Schalke 04 (3 mio)
Blev en nøglespiller i løbet af sæsonen på sin nye position. Fire gule kort trækker lidt ned, men blev bedre til at undgå dumme advarsler, som sæsonen skred frem. Scorede i pokalen før jul, så måske det også kan blive til mål og assists i foråret.
Alternativet: Julian WeiglSamme pris og ser ud til at skulle spiller mere fast under Stöger. Men mål kommer der formentlig ikke mange af.

Amine Harit – Schalke 04 (4,5 mio)
Endnu en Schalke-mand. Umiddelbart virker to mål og to assists ikke af alverden, men Harit var altså fremragende for Schalke. Vi tror på, at der kan komme en del flere mål fra hans støvler i foråret, og så spiller han fast på et formodet tophold.
Alternativet: Arjen Robben – Er han ikke så meget skadet, var han også sikker mand her. Stadig blandt Bundesligaens absolut bedste og mest målrige spillere.

Valentino Lazero – Hertha BSC (2,5 mio)
Var ikke med de første seks kampe, men fik spilletid i de sidste 11. Han er billig, og mod slutningen af efterårssæsonen fik han også vist, at han kan læge op til mål. Gør han også det i foråret, er 2,5 mio ganske fint, da der så er flere penge længere fremme på banen.
Alternativet: Shinji Kagawa – Fik masser af spilletid i slutningen af sæsonen og var en af få, der holdte niveau, da krisen var allerstørst. Bør være god for et par mål og assists.

Denis Zakaria – Gladbach (3,5 mio)
Han er med på yderste mandat, for fem gule kort i efteråret får alarmklokkerne til at ringe. Et enkelt mål og en enkelt assist blev det dog også til, og det er det, vi sætter vores lid til, at der kommer mere af i foråret.
Alternativet: CaiubyVi har lidt en forkærlighed for ham, og han har før vist, at han kan ramme stimer i foråret. Har du lidt ekstra mønt, så brug dem her.

Angriber:

Davie Selke – Hertha BSC (3 mio)
Var skadet i begyndelsen, men han fik vist sit værd til sidst. Fire mål i de sidste syv kampe lover godt for foråret og til blot 3 millioner, er han svær at komme udenom.
Alternativet:
Jann-Fiete Arp – Efter to hurtige scoringer gik han målmæssigt lidt i stå, men Arp er et navn, vi ligeså godt kan vænne os til. Det store gennembrud kommer. Måske vi allerede ser det i foråret. Et billigt alternativ.

Sehrou Guirassy – 1. FC Köln (4 mio)
Blev lidt latterliggjort efter en kæmpe chance mod Bremen, men tog revanche med fire mål i sine sidste seks Bundesligakampe før jul. Ligner førsteangriberen i Köln, trods køb af Terodde. Kan blive rigtig godt, eller rigtig skidt. Vi tror på det første.
Alternativet: Mario GomezTilbage i Stuttgart, hvor det hele tog fart. Skuffende efterår, men vi så sidste forår, hvor farlig en Gomez i form er.

Pierre-Emerick Aubameyang – Borussia Dortmund (11 mio)
Havde et svært efterår med scoringskrise og suspendering, men scorede stadigvæk 13 gange og stod for tre oplæg. Dortmund har fortsat intet alternativ til Auba, og derfor spiller han hver gang.
Alternativet:
Robert LewandowskiKoster en million mere. Scorer vel omtrent samme antal mål og spiller for et bedre hold, men med købet af Wagner bliver han måske sparret i et par kampe i foråret, og derfor vælger vi ham fra.

Har du lyst til at battle mod dine venner og andre Bundesliganørder så tilmeld dig vores gruppespil hos holdet.dk

Gruppenavn: BULIBOLD:DK
Kodeord: kugelblitz

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 4 i Bundes Manager efterår 2023: Alles auf Stuttgart!
Bundesliga Manager, Harry Kane, Holdet.dk
Gode råd til Bundesliga Manager efterår 2023
Bundes manager, runde 17
Optakt til Bundes Manager – runde 17: Kom så, Bochum!
Bundes manager, runde 16
Optakt til Bundes Manager runde 16: Leverkusens form fortsætter