bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Få tre tilbud på den billigste fodboldrejse til Bundesligaen hos bulibold

Få tre tilbud på den billigste fodboldrejse til Bundesligaen hos bulibold

bulibold har indgået et samarbejde, der betyder at du kan få det bedste tilbud på en fodboldrejse til Tyskland og Bundesligaen.

Har du altid drømt om at komme til fodbold i Tyskland? Det forstår vi godt. Derfor har vi indgået et samarbejde med Visitfootball så du nu kan få billetter til alle holdene i Bundesligaen – og endda til den bedste pris for en samlet fodboldrejse. Visitfootball er nemlig ikke en normal rejseudbyder, men en service, der indhenter de billigste priser og bedste tilbud på netop din forespørgsel om billetter, transport og overnatning – helt og aldeles gratis og uforpligtende!

Vi har i forvejen en veludbygget rejsesektion, hvor vi guider dig til din fodboldrejse hvad enten den går til Bayern MünchenHertha Berlin, Borussia Dortmund eller en af de mange andre fede klubber i Tyskland.

På hver af artiklerne i vores rejsesektion er nu tilføjet et modul, så du kan indhente de bedste tilbud på en fodboldtur til den tyske Bundesliga: indtast dine oplysninger og vælg hvilken kamp, du vil se, så klarer Visitfootball resten for dig og vender tilbage med tre stærke tilbud.

Kig forbi vores rejsesektion, så du kan blive klar til en fed oplevelse på de tyske stadions.