bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Diverse > Bulibolds tip til betting på fodbold

Bulibolds tip til betting på fodbold

Efter stor success og et pænt overskud i sidste sæson, har vi her på Bulibold endnu engang indgået samarbejde med SpilXperten om at dele ud af spiltips til de to bedste tyske rækker. I løbet af sæsonen vil du kunne følge vores tip inde på deres hjemmeside under ekspertråd.

Inden du kommer så langt, så skal du overveje spiludbyderne på markedet – hvad de tilbyder dig, og hvad dine behov er når du spiller. For nogle vil services som live-spil og en god app være afgørende, mens det for andre vil være udvalget af spil, både på enkelte kampe, men også som generelle spilmuligheder. Der findes mange gode danske bookmaker apps derude, så det er svært at gå fejl, så længe du sikrer dig, at dine bookmakere opererer på dansk licens.

Det kan stærkt anbefales at have en konto hos flere bookmakere, da det vil give muligheden for altid at spille til det bedste odds. Der er mange sider derude der sammenligner odds, og de er gode at tjekke, når man har fundet et spil man ønsker at forsøge sig på.

Generelt er der nogle tommelfingerregler, når man better og ønsker at tjene en skilling på det. F.eks. er der bookmakernes tilbagebetalingsprocent, som er et udtryk for hvor mange procent er deres omsætning der går tilbage til spillerne som gevinster. Efter liberaliseringen af spilleloven er disse procenter gået op til 95-97 % på de mest populære markeder (inklusiv Bundesligaen). Det betyder dog, at du f.eks. altid skal spille singler, og aldrig kombinere kampe på din kupon. Grunden til dette er, at din tilbagebetalingsprocent falder i takt med at du tilføjer flere kampe på din kupon.

En anden tommelfingerregel er, at du skal være varsom med bookmakernes ’cash-out’-funktion. Det kan være fristende at tage en delgevinst hjem hvis ens bet er på vej i mål, men reelt set betyder funktionen, at du laver endnu et bet, som er det modsatte af hvad du spillede på oprindeligt. Ikke nok med, at du better imod dig selv, så tager bookmakeren sig godt betalt i og med, at de jo påfører dit cash-out-bet en tilbagebetalingsprocent på nogenlunde det samme, som dit oprindelige bet. I et marked med 96 % tilbagebetalingsprocent vil du da have tabt 8 % i tilfælde af at du gør brug af cash-out funktionen. I nogle tilfælde kan det være godt, men man skal blot være opmærksom på hvad det egentlig er man foretager sig.