bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Spiltips > Her er bookmakerne med de bedste odds på Bundesligaen

Her er bookmakerne med de bedste odds på Bundesligaen

Det er nok gået op for dig, at der ikke er ligegyldigt, hvilken bookmaker du oddser hos. Bookmakerne vurderer nemlig (nogle gange) kampene forskelligt, hvilket også viser sig i form af forskellige odds på samme udfald. Men selv hvis bookmakerne er helt enige om eksempelvis favoritten i Bayern München – Mainz, kan oddsene være forskellig.

Forklaringen er bookmakernes tilbagebetalingsprocent. Desto højere, desto bedre for dig. Du vinder ganske enkelt mere, hvis du spiller på Bundesligaen hos en bookmaker, der har en højere tilbagebetaling end hos en anden tilsvarende bookmaker.

Men hvem tilbyder så de bedste odds på Bundesligaen?

Man skulle tro, at Bet365 ville toppe listen, men det er faktisk ikke tilfældet blandt danske spiludbydere. I gennemsnit har Nordicbet de højeste odds med en tilbagebetaling omkring 95,8% på 1X2. Tidligere var Tonybet på toppen med +97%, men bookmakeren har lukket ned i Danmark.

Nordicbet ligger dog på ingen måder stor afstand til resten af feltet. Mange bookmakere ligger således lige på den rigtige side af 95%, mens få falder under. Til gengæld udmærker den nordiske bookmaker sig med en flot velkomstbonus på 2.000 kroner, når du opretter din konto konto via Nordicbets app.

P.S. Taler vi 2. Bundesliga skal du dog gå udenom vinderen ovenfor og i stedet kigge Unibets vej.