Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Bidder fra den tyske presse: Kies siger stop og Peps personaleproblemer - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bidder fra den tyske presse: Kies siger stop og Peps personaleproblemer

Bidder fra den tyske presse: Kies siger stop og Peps personaleproblemer

Hvad rører sig i de tyske medier i denne uge? bulibold.dk leverer et kort overblik over et par af de vigtigste emner fra ugen, der gik – direkte fra vores mand i München.

Kießling: Nok er nok

Ugens hotteste samtaleemne i Nationalelf-regi var Stefan Kießlings bemærkelsesværdigt ligefremme udmelding om sin (manglende) Kiesslingfremtid på det tyske landshold under træner Jogi Löw. Kießling scorede i weekenden sit mål nummer 100 for Bayer Leverkusen, og som vanen byder blev den præstation mødt med det efterhånden ældgamle spørgsmål om den manglende tillid fra landstræner Löw. Tilsyneladende frustreret over det evigt tilbagevendende tema kvitterede “Kies” med et befriende ærligt Facebook-indlæg, hvor han gjorde det klart at han ikke kommer til at spille for Tyskland så længe Löw er i teten. Den brandvarme angriber skrev:

I løbet af de sidste tre år har der ikke været en eneste kontakt eller en samtale om hvorfor det ikke rækker til landsholdet. Jeg vil egentlig blot én gang for alle fjerne trykket så det ikke igen og igen vender tilbage (…) for mig er situationen helt fin og jeg er afklaret med at det er ikke bliver til noget for mig. Således kan jeg nu fuldt ud koncentrere mig om Bayer.

Dermed ligner det endegyldigt et VM i Brasilien uden Bundesligaens pt. stærkeste stürmer. Schade.

Guardiolas sekser-problem

Tirsdagens forskudte kamp i Bundesligaen bød på sæsonens første pointtab for Bayern München og Pep Guardiola, da en lightudgave af Triple-Meister’en måtte stille sig tilfreds med 1-1 mod Freiburg. Guardiola havde valgt at rotere kraftigt forud for Supercup-kampen mod Chelsea, og måtte tilsyneladende betale prisen i en kamp, hvor sydtyskerne åbenlyst havde problemer med at holde det vanlige høje tempo. Mere alvorligt end det uafgjorte resultat er dog et nyopstået problem på sekser-positionen. Før sæsonen rådede Guardiola over fire verdensklassespiller til den vigtige tovholderposition, men med skader til Thiago, Martínez og senest Schweinsteiger er mandskabet nu pludselig tyndt besat på midten. Dertil kommer at Luis Gustavo forlod klubben til fordel for Wolfsburg, ironisk nok da han ikke havde udsigt til fast spilletid lige præcis dér, hvor det nu gør allermest ondt…

Keller fortsat i kælderen

JensKellerSchalke 04 spillede sig tirsdag aften i Champions League efter en samlet 4-3 sejr over græske PAOK Thessaloniki. Kvalifikationen til gruppespillet i verdens største klubturnering indbringer tæt på 20 millioner euro, og er på papiret et kæmpe skridt i den rigtige retning for det kriseramte Schalkemandskab og ikke mindst træner Jens Keller. På banen ser det dog anderledes kritisk ud. Schalkes spil var alt andet end overbevisende, og i perioder langt under niveau, især i den bagerste kæde. Havde det ikke været for en storspillende Julian Draxler og grækernes ineffektivitet, så var det ikke blevet til Champions League-fodbold i Gelsenkirchen i denne sæson. “Vi har nået vores store mål, dét som vi har arbejdet hårdt på at opnå i sidste sæson” sagde Draxler til Welt efter kampen. Altsammen meget yndigt, men Jens Keller er stadig storfavorit til blive træner nummer to, der får en fyreseddel serveret i denne sæson.

“Will play for pay”

Transfervinduet i Tyskland nærmer sig med hastige skridt sidste salgsdato. Mens de varmeste navne enten har trukket nye trøjer over hovedet eller arbejder på højtryk bag kulisserne for at sikre sig drømmeskiftet, løber en række glemte Bundesligakoryfæer rundt uden en gyldig kontrakt. Spillere, som Ivan Klasnic, David Odonkor og Angelos Charisteas er alle på listen over kontraktløsespillere, som man må gå ud fra går igennem et par særdeles nervepirrende dage netop nu. Se et lille galleri over flere klubløse spillere hos Süddeutsche Zeitung her.

You may also like
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi
Schalke 04, maskot, Comebacks
Schalke: (Kon)Kurs mod 3. Liga?
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på