bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Bundesliga > De bedste odds på Bundesligaen

De bedste odds på Bundesligaen

Der er ikke meget spænding tilbage i mesterskabskampen, så leder du efter interessante odds på Bundesligaen, er der flere interessant muligheder længere nede i tabellen.

Bundesliga-sæsonen er ved at gå ind i sin afgørende fase. Mesterskabet er der vist ikke nogen tvivl om, hvor ender igen i år. Men til gengæld kan det blive spændende at se, hvem der napper de resterende pladser til næste sæsons Champions League og ikke mindst, hvem der må en tur ned i 2. Bundesligaen.

Få flere penge at spille for

I forhold til mange andre spil om penge online som eksempelvis spilleautomater har du med oddset selv indflydelse på, om du vinder eller taber. Du kan altså bruge din viden om de tyske hold til at score en skilling eller to. Lokker spilleautomaterne alligevel lidt, kan finde nogle sjove af slagsen lige her.

Mange casinoer og bookmakere lokker med gode velkomstbonusser. Hvis du alligevel har tænkt dig at spille lidt penge på Bundesligaen, kan du finde de bedste bonusser her, så du kan få endnu flere penge at spille for.

Forstå dine odds

Odds er ren videnskab. Men bare rolig, du behøver ikke være professor for at være med. Når odds fastlægges, sker det på baggrund af grundige analyser og beregninger af sandsynligheden for alverdens udfald. Det er derfor en god ide, først at sætte sig lidt ind i, hvordan odds i det hele taget fungerer. Det kan du gøre her.

Når du spiller på Bundesligaen, er det derfor vigtigt ikke kun at se på det enkelte odds. Et spil på at Hertha Berlin slutter i Top 4 giver lige nu odds 11.0. Det kan måske virke som et godt tilbud, men inden du fluks slagter sparegrisen, skal du tage med i betragtning, at fire andre hold i forvejen giver under odds 1.10 som endeligt Top 4-hold. Med et fint ord hedder det ratio odds, og det kan du blive klogere på i denne artikel.

Spil på Bundesligaen

Selvom mesterskabet er så godt som afgjort med mindre end et par håndfulde kampe tilbage, er der masser af spænding tilbage i Bundesligaen. Især hvis du har lidt håndører på højkant. Så kan det måske blive helt interessant, hvordan Mainz får sluttet sæsonen af?

Dortmund har efterhånden fået godt gang i deres sæson, der ellers har været ganske svingende. Kampen om tredjepladsen ser derfor nu helt åben ud, og hvis man skal tro bookmakerne, er Dortmund favoritter til at overhale Hoffenheim i kampen om den sidste sikre plads i Champions League. Har du mere fidus til netop Hoffenheim, der har spillet en imponerende flot sæson under Julian Nagelsmann, er der derfor ganske fornuftige odds at finde på at de også indtager tredjepladsen, når sidste runde er spillet.

I bunden ser det også ud til at blive tæt. Der er ikke meget håb tilbage for Darmstadt og Ingolstadt, der er isoleret i bunden. Flere store hold kan stadig komme i problemer og ende i nedrykningskampen. Der er derfor gode odds at hente, hvis du tror krisen for alvor sætter ind hos Wolfsburg, Hamborg eller Mainz.

Relateret