bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Diverse > 5 opkommende stjerner i den tyske Bundesliga!

5 opkommende stjerner i den tyske Bundesliga!

Den tyske bundesliga er kendt for at have nogle af verdens bedste spillere og kampe! Hvis du er interesseret i at spille på dit yndlingshold denne sæson, kan du bruge denne bonuskode.

Vi har samlet 5 opkommende stjerner som du kan følge, i din opstart på Bundesligaen. Husk at brug denne promokode når du sætter dit første bet for at få mest ud af de spændende kampe.

1. Philipp Lienhart From Freiburg

Fra Freiburg, med den nuværende alder af 21 år blev Philipp trænet på Real Madrid-måden og tæller Cristiano Ronaldo som en af hans tidligere mentorer. Han spiller en superstærk centerback. Philipp er oprindeligt fra Østrig, og rykkede hurtigt op i rækkerne af europæisk fodbold. Han vinder i gennemsnit 63 procent af sine målskud og finder en holdkammerat med 88 procent af hans afleveringer, så hold øje med Philipp i de kommende kampe!

2. Evan N’Dicka from Eintracht Frankfurt

Født og opvokset i den franske hovedstad Paris, blev N’Dicka hurtigt interesse for flere headhunters i Frankrig. Han startede på holdet Auxerre i en alder af 13. Den stabile forsvarsspiller røg hurtigt igennem klubbens ungdomsakademi, før han debuterede professionelt i januar 2017 som 17-årig center / venstre forsvar.

Den venstrebenede center forsvarsspiller spillede på venstresiden af Frankfurts tremandsforsvar, der nåede semifinalen i UEFA Europa League, og han fortsatte sin imponerende progression i 2019/20.

Efter at have de første ni ligakampe i sæsonen, har N’Dicka siden spillet yderligere 14 kampe og debuterede for det franske U21-hold i september sidste år.

3. Ruben Vargas From Augsburg

Ruben er født og opvokset  i Schweiz, og er en af Bundesligaens første spiller nogensinde med tilknytning til den caribiske ø-nation. Med sin faste stilling som kantspiller gør han indtryk i bundesligaen i en ung alder af 21 år!

Otte mål og otte assistancer i løbet af et imponerende 2018/19 tjente den højt vurderede unge spiller sig et karriere ændrende skift til Bundesligaens store spillere.

4. Christoph Baumgartner from Hoffenheim

Hoffenheims midtbanespilleren fra Østrig sluttede sig til Bundesliga klubben i sommeren 2017, med en alder på 16 år gammel.

Sin første sæson med U19-holdet i Hoffenheim scorede han ni mål og tilføjede 15 indlægninger. Det fangede  hurtigt opmærksomheden fra førsteholds træneren. I slutningen af Bundesliga-sæsonen 2018/19 fik Christoph sin Bundesliga-debut i en alder af 19. Baumgartner er i stand til let at kontrollere bolden, uanset hvilken position han er i.

5. Ibrahima Konate from RB Leipzig

Kastet ud i Bundesligaen for første gang i en alder af 18, har Ibrahima tempoet til at matche den hurtigste af de erfarne angribere i ligaen og kroppen til at modstå modstanden fra de stærke spillere.

Ibrahimas plads på banen i 2019/20 var begrænsede på grund af en alvorlig muskelskade, men han er en spiller, der ikke springer over hvor hækken er lavest.

Konklusion

De er alle fem kanon spillere med kæmpe potentiale inden for topfodbold på de europæiske baner! Hvis du er begyndt at interesserer dig for den tyske bundesliga er det helt klart værd at besøge deres officielle side.