Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold i Bundesligaen - uge 27 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 27

Rundens hold i Bundesligaen – uge 27

Bundesliga, quiz

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Af Alexander Hansen og Thomas Falkenhagen

Screen Shot 2016-03-21 at 15.19.00

Torwart

Ralf Fährmann (FC Schalke 04)
Schalke har meget at takke deres sidste skanse for, da de fredag aften kunne hive en sejr hjem mod Gladbach stik imod spil og chancer. Sidste sæsons spiller i Schalke fortsætter med at imponere mellem stængerne, men det har endnu ikke overbevist Joachim Löw om, at Fährmann skal være en del af landsholdstruppen, hvor han endnu en gang blev forbigået i ugen der gik. I kampen mod Gladbach diskede han op med flere afgørende klasseredninger, hvor særligt Andreas Christensens hovedstød sidst i kampen gjorde, at han måtte ud i fuld længde for at forhindre udligningen.

Abwehr

Frederik Sørensen (1. FC Köln)
Det begyndte ikke synderligt godt for den høje dansker i hjemmekampen mod Bayern. Juan Bernat og særligt Douglas Costa virkede som en stor mundfuld, og de drev begge gæk med Frederik Sørensen. Som kampen skred frem, fik Sørensen dog bedre og bedre fat, og han endte med at spille en rigtig god kamp på trods af, at Köln måtte forlade banen uden point. Han bidrog med hele 15 (!) tacklinger i kampen. Det er det højeste antal i Bundesligaen i mere end fem år. Sidste gang var tilbage i januar 2011, hvor Josué fra Wolfsburg ligeledes havde 15 tacklinger i en kamp mod Dortmund.

Jonathan Tah (Bayer Leverkusen)
Tysklands fremadstormende forsvarskomet fejrede sin nylige landsholdsudtagelse med endnu en stor kamp. Tah styrede Leverkusens fireback-kæde med hård hånd og var banens bedste med 74 % vundne dueller. Tah havde stor andel i, at Leverkusen holdte nullet i deres 2-0 sejr ude over Stuttgart og dermed fik tre vigtige point i kampen om de europæiske pladser.

Santiago García (Werder Bremen)
Den 27-årige argentiner blev kampens spiller i hjemmekampen mod Mainz, hvor det hele endte med et uafgjort resultat 1-1. Når man som venstre back vinder ni luftdueller, har fem tacklinger samt bryder bolden syv gange, så har man gjort sit arbejde ganske godt, hvilket også var tilfældet for García. Bundesligaen er endnu en gang usædvanlig tæt i bunden, hvor kun Hannover virker til at have udspillet sin chance. Da flere af de direkte konkurrenter som f.eks. Frankfurt og Hoffenheim begge høstede sejre, ville tre point have lunet for Werder.

Marvin Plattenhardt (Hertha BSC)
Hertha, sæsonens helt store overraskelse, brager videre mod Champions League. Plattenhardt viste en god figur i forsvaret og var med til at sikre Hertha en 2-1 sejr over Ingolstadt. Plattenhardt stod for den målgivende aflevering til 1-0 målet, som Haraguchi satte ind.

Mittelfeld

Sebastian Rudy (TSG 1899 Hoffenheim)
Den 26-årige midtbaneslider var tilbage i startopstillingen efter sine tre spilledages karantæne, som han fik efter et direkte rødt kort i udekampen mod Borussia Dortmund. Det endte med at blive et succesfuldt comeback, da Hoffenheim fik tre vigtige point med en sikker 3-1 sejr i Hamborg, hvor Rudy blandt andet bidrog med en assist til Kevin Volland. Kampen var reelt mere tæt, end slutresultatet antyder, men Hoffenheim vandt på at være mere kyniske og udnytte deres chancer i modsætning til HSV. Sebastian Rudy har flere gange vist sig som en vigtig spiller for Hoffenheim, hvor han på et ellers ungt hold bidrager med noget rutine.

Genki Haraguchi (Hertha BSC)
Hertha BSC fortsætter med at imponere. Lørdag eftermiddag gik det ud over oprykkerne fra Ingolstadt, som måtte se sig besejret med 2-1. Det lugter efterhånden mere og mere af bronzemedaljer og Champions League i hovedstaden i næste sæson, hvilket mange før sæsonstart nok ikke havde forudsagt. En af nøglespillerne i denne sæson har været den 24-årige japaner, der virkelig har imponeret. Således spillede Haraguchi også en nøglerolle i kampen, da han først åbnede scoringen med hans mål til 1-0 for derefter at levere et oplæg til topscorer Kalou, der nettede til 2-0, hvilket reelt afgjorde kampen.

Kevin Volland (TSG 1899 Hoffenheim)
Han har længe været udråbt til en af Tysklands største talenter, men Volland har ikke for alvor kunne tage det helt store spring. I denne sæson har Volland også flere gange været inde i en spillemæssig krise, hvor han har haft lange perioder uden mål, hvilket naturligvis påvirker en angriber. Det virker dog til, at Volland på det seneste er blomstret op under den nye træner Nagelsmann, da han har bidraget med flere mål og assists. Lørdag gik det udover HSV, da han udbyggede føringen til 2-0 kort tid efter Kramarics straffespark, hvilket var Kevin Vollands syvende sæsonmål. Vargas lukkede definitivt kampen med hans scoring til 3-1, hvor kampens store oplevelse Kevin Volland stod bag oplægget.

Henrik Mkhitaryan (Borussia Dortmund)
Dortmund havde intet at byde på i de første 35 minutter i udekampen mod Augsburg. BVB virkede trætte og kom ikke til ret mange chancer i første halvleg. Den eneste Dortmund-spiller der tog ansvar, var den brandvarme armenier. Hans flid gav pote i tillægstiden i første halvleg, hvor Mkhitayran efter et par gode kombinationer med Reus og Sahin gjorde det til 1-1. Dortmunds nummer 10 har fået spilletid i 43 kampe i denne sæson, og han har været direkte involveret i 40 scoringer. Imponerende!

Julian Brandt (Bayer Leverkusen)
Chicharito er normalt den, der stjæler showet, når Leverkusens offensivmaskine ruller. I denne runde var det dog Julian Brandt. Den unge kantspiller viste i kampen mod Stuttgart, at han er en evig trussel for modstandernes forsvar og er yderst målfarlig. Fire skud på mål resulterede i en kasse og et oplæg. Den 19-årige unge tysker har en blændende fremtid foran sig i bundesligaen og helt sikkert også på det tyske landshold.

Sturm

Adrian Ramos  (Borussia Dortmund)
Der er Ikke udsigt til meget spilletid fra start, hvis man skal vippe Aubameyang af pinden. Adrian Ramos fik dog chancen i denne weekend, da Dortmunds topscorer måtte side over grundet et dødsfald i familien. Ramos klarede opgaven med bravur med én scoring og én assist i 3-1 sejren i Augsburg. Han kom dermed op på fem sæsonscoringer, og faktisk er hans snit med et mål per 77. minut, den bedste statistik af samtlige spillere i Bundesligaen.

Trainer

Julian Nagelsmann (TSG 1899 Hoffenheim)
Die Kraichgauer cruiser videre mod overlevelse i Bundesligaen. Efter Nagelsmann har overtaget roret i klubben i Hoffenheim, er alle de negative vibrationer vendt til det positive. Spillerne går på banen med oprejst pande og strutter af selvtillid. I weekenden gik det ud over HSV, der måtte se sig slået 3-1 på eget græs. Vi mener, at Nagelsmann igen har fortjent en plads på rundens hold.

You may also like
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
optakt, Hertha, Højdepunkter
Optakt til 20. spillerunde i 2. Bundesliga: Zorniger i zonen og Hertha mod HSV
Hertha BSC, Olympiastadion, Optakt, Berlin
Optakt til runde 18 i 2. Bundesliga – Hertha i sorg og storkamp i Gelsenkirchen
Schalke 04, maskot, Comebacks
Bilans efter efterårssæsonen i 2. Bundesliga: Schalke dumper og topkarakter til Kiel