Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Superstjernen Cristiano Ronaldo har skrevet kontrakt om at blive ambassadør - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > bulibold.dk > Konkurrencer > Superstjernen Cristiano Ronaldo har skrevet kontrakt om at blive ambassadør

Superstjernen Cristiano Ronaldo har skrevet kontrakt om at blive ambassadør

Superstjernen Cristiano Ronaldo har skrevet kontrakt om at blive ambassadør. I denne artikel skal vi kigge nærmere på disse nyheder om, hvem han skal være ambassadør for, og hvad det indebærer.

4710034164_3f5b1b5fe8_z

Cristiano Ronaldo, der til daglig spiller i Real Madrid, skal nu være Team PokerStars’ nye brandambassadør, og du vil komme til at se ham i diverse reklamer og globale kampagner for PokerStars. Der er også allerede planlagt en begivenhed senere på året, hvor fans kan vinde en chance for at møde og udfordre Cristiano ved pokerbordet.

14221473853_ddb95d2a27_o

Cristiano Ronaldo på de sociale medier og hans status

Superstjernen annoncerede sin nye rolle via en video, som han lagde på sin egen Facebook-side, hvor han er den allermest fulgte person på netværket med over 103 millioner fans. Vores egen Bulibold.dk Facebook-side er stærkt på vej derop af, og du skal naturligvis være velkommen til at hjælpe lidt til. Ud over den enorme fanskare, han har på Facebook, har portugiseren ikke mindre end 35,5 mio. tilhængere på Twitter. Du kan i øvrigt finde førnævnte videoklip på YouTube:

Selv udtaler Ronaldo, at han godt kan lide at spille for det vindende hold, og at det er derfor, at han ser PokerStars som det perfekt match. Ronaldo kalder PokerStars for et brand, der altid forsøger at forbedre sig, og som altid forsøger at være foran konkurrenterne. Som sportsudøver har Ronaldo stor respekt for dette, fordi han selv arbejder på samme måde. Hans egen pokerkarriere begyndte for et par år siden, og han udtaler selv, at han også ved pokerbordet elsker konkurrence, strategi og sjov. Han glæder sig til også at komme til at spille online, men også til at spille live poker ved de grønne borde, hvor han også vil komme til at sidde overfor fans. Selvfølgelig er han stadig først og fremmest fodboldspiller for Real Madrid og det portugisiske landshold, men poker er hans spil uden for grønsværen. Således glæder Cristiano Ronaldo sig til at slutte sig til Team Poker Stars.

For PokerStars er aftalen med Cristiano Ronaldo også noget af et scoop. En rækker sportsudøvere har tilsluttet sig brandet over de seneste år, men der er ingen tvivl om, at Ronaldo nok er det største sportsnavn, man kan forestille sig. Ifølge udtalelser fra PokerStars glæder man sig over at have Ronaldo i stalden, så glæden ved og kærligheden til pokerspillet kan blive udbredt i endnu større grad.

Reaktioner på aftalen med fodboldstjernen

Fra pokerudbyderen suppleres de positive udtalelser. Her beskrives Ronaldo som en ny generation af globale superstjerner, der arbejder hårdt, spiller klogt og opfordrer deres fans til at tage dele i stjernernes liv. Af samme grund er de naturligvis stolte over, at Ronaldo nu har sluttet sig til teamet, der også omfatter kollegaen Neymar Jr, der som bekendt spiller i den konkurrerende klub Barcelona. Med Cristiano Ronaldo på Team PokerStars finder vi nogle af de største sportstjerner på teamet, der også omfatter Ronaldo Nazário, den olympiske guld vinder i hockey, Fatima Moreira de Melo, og som tidligere nævnt Brasiliens stjerneangriber Neymar Jr. Neymar Jr sluttede sig til Team PokerStars den 7. maj, og inden for en måned er det altså blevet til to giga signings for det store pokernetværk. Ronaldos navnebror, Ronaldo Nazário, kom til for godt to år siden, og han har også haft en stor rolle i markedsføringen af PokerStars, som man blandt andet kan se her:

Herfra kan vi kun nikke anerkendende til aftalen, og der kan næppe være mange, der er uenige i, at Ronaldo er en af ​​de mest succesfulde og populære sportsstjerner i verden. Rigtig mange vil også kalde ham en ​af ​de største spillere i gennem tiderne. Han er ufattelig hurtig, og hans målnæse er mere end almindelig god. Det bliver da uden tvivl interessant, om årets fodboldspiller også kommer til at gøre sig godt ved de grønne, filtbetrukne pokerborde.

Cristiano Ronaldo's 2008 European Player Of The Year award - the Ballon d'Or

En spændende sommer uden Bundesliga fodbold?

Vi glæder os i hvert fald utrolig meget til at se de kampagner, der formentlig vil komme til at køre i den nærmeste fremtid. Nu hvor de fleste europæiske ligaer er gået på sommerpause, herunder også Bundesligaen, så skal man jo finde på noget andet at lave. Vejret ser ud til at arte sig efter en ret kedelig maj, men hvis der kommer en pokerturnering, hvor man kan vinde en plads ved et bord med Ronaldo, så skulle man da nok lige kunne finde et par timer til at deltage her. Umiddelbart må vi gå ud fra, at det bliver lettere at vinde over Neymar Jr og Christiano Ronaldo ved pokerbordene, end det er at slå dem på fodboldbanen. Der kommer dog uden tvivl til at blive rift om pladserne, for der er vel næppe mange superstjerner i verden, der er mere kendte og mere populære end de to førnævnte herrer. Men håbet er jo som bekendt lysegrønt.

2485479345_b99bdbf458_z