bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Sæsonens Hold 2013/14

Sæsonens Hold 2013/14

Vi har hverken fået solstik eller kaffen galt i halsen, men kaster os her ud i at forudsige sæsonens bedste Bundesligaspillere. Der er kun spillet én runde af denne sæsons Bundesliga, men vi har kigget i krystalkuglen og spået hvilke spillere, der kommer til at præstere på højeste niveau over hele sæsonen.

Så uden yderligere omsvøb, og med 33 resterende runder inden sæsonslut, præsenterer vi: Sæsonens Hold 2013/14.

Sæsonens Hold 2013/14

Målmand:

Neuer får pladsen mellem stængerne i tæt kamp med Weidenfeller. Er en sikker sidste skanse og måske verdens bedste målmand lige nu. Havde naturligvis også sin andel i Bayerns betondefensiv i sidste sæson.

Forsvar:

På venstreback er det svært at komme uden om Alaba. Kan alt hvad der kræves af en moderne back, og han bliver kun bedre og bedre.

I sidste sæson var der alt for mange fejl fra Hummels side, men efter en forlænget sommerferie, virker han opsat på at revanchere sig. Vender han tilbage til tidligere form, er han Bundesligaens bedste midtstopper.

En fantastisk sæson for brasilianeren sidste år. Ganske enkelt suveræn i alt hvad han foretog sig, og kan Dante blot komme op og snuse til det niveau igen, er han selvskreven til årets hold.

Bayern-kaptajnen har så meget klasse, at han næsten er umulig at komme udenom, og når Piszczek desuden sidder ude det meste af efteråret med en skade, er det svært at se, hvem der så skulle kunne true Lahms kandidatur på højreback.

Midtbane:

Gündogan er hjertet på Dortmund-holdet, hvor han dikterer tempoet. Eminent til at sætte spillet op og ekstremt pasningssikker. Var mere målsøgende i anden halvdel af sidste sæson, og netop de manglende mål er muligvis det eneste, han mangler for at være komplet.

Martinez kunne også overvejes til denne position, men da han muligvis kommer til at få en del kampe i forsvaret (eller på bænken) går pladsen til Schweinsteiger. Er lederskikkelsen på holdet, og hans arbejdsraseri og udstråling bliver vigtig for Bayern igen i år.

Draxler var i sprudlende form sidste år, hvor han blandt blev den yngste tyske målscorer i en Champions League-kamp, og næsten egenhændigt sørgede for, at Schalke sikrede sig den vigtige fjerdeplads. Kan blive det ‘endelige’ gennembrud for ham.

Prædikatet som den dyreste Dortmund spiller nogensinde giver forventninger, men Mkhitaryan har også alle redskaber til at indfri dem. Ekstrem spilintelligent og målfarlig hvilket 25 mål bevidner om. Har imponeret i træningskampene for BVB og er en skudtrussel udefra, hvilket kan blive vigtigt, da Dortmund hele sidste sæson kun formåede at score en enkelt gang uden for feltet.

Bundesligaens bedste spiller. Så simpelt er det. Ribéry har holdt uhørt højt niveau over flere år, og han bliver bare bedre. En af de mest komplette midtbanespillere i verden og bør være en sikker mand på holdkortet, selvom Bayern netop på de offensive midtbanepladser bobler af kvalitet.

Angreb:

Umiddelbart en svær position at spå om, men Kiessling er ikke vant til at blive anerkendt for sin indsats, så han får chancen her. Sidste sæsons topscorer har altid lavet mål, men har landsholdsmæssigt stået lidt i skyggen af de andre tyske angribere. Han er dog en spiller, hvis skadesfri, kan giver Bayer Leverkusen 20-25 sæsonmål.

Træner:

Jürgen Klopp har fået lov til at stå lidt i skyggen af Pep-hysteriet. Det udnytter den karismatiske tysker til at lancere et angreb på Bayern Münchens titelchancer og en god Champions League-kampagne.

Bænken:

Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund)
Benedikt Höwedes (Schalke 04)
Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund)
Javi Martínez (Bayern München)
Lars Bender (Bayer Leverkusen)
Mario Götze (Bayern München)
Marco Reus (Borussia Dortmund)
Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04)

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg? 

2 Responses

  1. Birger

    Hvordan kan i glemme sidste sæsons bedste målmand i kampen om at blive årets målmand? Rene Adler havde sidste sæson en stor andel i at HSV endte så højt som de gjorde. Det kan derfor undre mig hvorfor han ikke er med i overvejelserne.

    1. Nicolai Lisberg

      Det er altid svært at spå om, hvordan en sæson kommer til at forløbe, og du har helt ret i, at Adler var en glimrende sidste skanse sidste år. I denne sæson har vi dog en fidus til, at Neuer og Weidenfeller lige leverer et niveau højere. Adler var i spil til årets hold uden for top 4, men både i Gladbach og Frankfurt render der også dygtige keepere rundt, så der var mange om buddet., men det kan selvfølgelig være vi er klogere, når vi når hen omkring den 10. maj.