bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Sæsonens Hold 2013/14 (uden top 4)

Sæsonens Hold 2013/14 (uden top 4)

I går gav vi jer det kommende sæsonens hold, i dag gør vi det igen, men ser bort fra de fire favorithold Bayern München, Dortmund, Schalke og Bayer Leverkusen. Få i stedet overblikket over hvilke spillere, der for de resterende hold, går en fremragende sæson i møde.

Uden yderligere omsvøb: Sæsonens Hold 2013/14 (uden for top 4):

Sæsonens Hold (uden top 4)

Målmand

Holder lige akkurat Kevin Trapp fra holdet. Den unge Gladbach-keeper besidder et kæmpe talent, og er af flere omgange sat i forbindelse med Barcelona. Er utrolig hurtig på stregen og glimrende i fødderne, men ter Stegen skal have minimeret de personlige fejl, der var lidt for mange af sidste år.

Forsvar

En af årsagerne til Frankfurts flotte sidste sæson var Sebastian Jung. Den unge forsvarsspiller var stærk i defensiven og blev endda udtaget til det tyske landshold til en venskabskamp mod Holland, uden han dog kom på banen.

I sin første sæson i tysk fodbold gjorde Alvaro Dominguez en hæderlig figur uden dog at være prangende. Kan spanieren hæve sit bundniveau en smule på et Gladbach-mandskab, der virker til at være bedre rustet, kan han gå en stor sæson i møde.

Det tyske U21-landshold floppede ved dette års EM, men en af dem, der kunne forlade turneringen med oprejst pande var Matthias Ginter. Den unge Freiburg-forsvarer har en lovende karriere foran sig, og det er kun et spørgsmål om tid før han er fortid i klubben. Både Arsenal og Dortmund har på rygtebørsen været meldt blandt bejlerne.

Ligesom en blind høne af og til finder korn, så rammer Magath fra tid til anden også rigtigt på transfermarkedet. Ricardo Rodriguez er siden han kom til Wolfsburg for halvandet år siden blot blevet bedre og bedre, og det fortsætter også i denne sæson.

Midtbane

Selvom Kevin Volland også gør sig som angriber, så bliver han på dette hold placeret på en wing. Den talentfulde Hoffenheim spiller havde en flot første sæson, og selvom han for nylig forlængede kontrakten til 2017, er det tvivlsomt at han bliver i klubben kontrakten ud.

På den anden wing bliver der plads til Ivan Perisic. Kroaten var meget skadet efter sit skifte til Wolfsburg, men kan han komme op på det niveau, han til tider viste i Dortmund, er han en både teknisk begavet og særdeles målfarlig midtbanespiller.

Det bliver svært for Alexander Meier at gentage sidste sæson, hvor det blev til 16 træffere, men på sit udgangspunkt fra den offensive midt skal han også nok i år få puttet et fornuftigt antal bolde i kassen.

Den centrale midt bliver en offensiv en af slagsen. Rafael van der Vaart er, når han ellers koncentrerer sig om fodbolden en af Bundesligaens største profiler.

Sebastian Rode kommer igen til at være en nøglefigur hos Frankfurt, og kan han spille tilnærmelsesvist op til niveauet fra sidste sæson, er han selvskreven til dette hold.

Angreb

Det er bestemt ikke på de seks mål sidste år, at Luuk de Jong slipper gennem nåleøjet, men Favre virker fortsat til at have tillid til hollænderen, og med Raffael og Herrmann og kruse liggende bagved, skal der nok blive masser af muligheder for at forøge sæson totalen betydeligt.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?