bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 12

Rundens hold i Bundesligaen – uge 12

Bundesligaen, Meisterschale

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 12 (4-2-3-1):

Screen Shot 2015-11-09 at 12.27.41

TOR

Oliver Baumann (Hoffenheim)
Hoffenheim fik point for anden kamp i træk, da det endnu en gang blev til 0-0. Gæsterne fra Frankfurt var det klart bedste hold, men til trods for ni skud inden for rammen, kunne de ikke overliste en velspillende Baumann i målet.

ABWEHR

Mathias Ginter (Borussia Dortmund)
Mål og oplæg i et derby for en højreback er selvfølgelig mere end rigeligt til en plads på vores hold. Ginter har været en af denne sæsons store åbenbaringer efter sin omskoling til højreback, og er også blevet en del af det tyske landshold igen. Mangler stadig lidt hurtighed i defensiven, men det bliver bedre fra kamp til kamp.

Dominic Maroh (1. FC Köln)
Frederik Sørensen har i de første 11 runder holdt Maroh (der også har været skadet) på bænken, men i denne runde var sloveneren valgt frem for danskeren. Han gjorde det hæderligt i defensiven, men det er selvfølgelig hans to scoringer i den anden ende, der trækker op. Vi skal nok ikke forvente, at Sørensen er tilbage i startformationen lige med det samme.

Jerome Boateng(Bayern München)
Kan man komme på rundens hold, når man kun spiller en halvleg? Ja, hvis man spiller som Boateng er det korte svar. Fortsætter sit enormt høje niveau fra uge til uge, og han var eminent i de første 45 minutter, hvor Bayern fuldstændig smadrede Stuttgart.

Marcel Risse (1. FC Köln)
Hans dødbolde var en evig trussel mod Leverkusen, og derudover var Risse også stærk i den anden ende, hvor han var med til at holde hjemmeholdet fra fadet i store dele af kampen. Brød spillet i syv situationer og leverede en enkelt assist.


MITTELFELD

Julian Weigl ((Borussia Dortmund)
Den tidligere 1860-anfører er den spiller under 21 år med den bedste pasningsstatistik i de fem store ligaer. I begyndelsen var det måske primært mest bolde på tværs, der kom fra Weigls fod, men i kampen mod Schalke viste han også sine offensive kvaliteter. Satte mange gode angreb op og vandt sine dueller midt på banen. Stor kamp fra en af Europas største midtbanetalenter netop nu.

Shinji Kagawa (Borussia Dortmund)
Japaneren indledte scoringen med sit første derbymål siden 2010. Han spiller en lidt mere tilbagetrukket rolle på dette Dortmund-hold end han gjorde under Klopp, men det virker til at passe ham glimrende. Udover målet arbejde han ekstremt hårdt defensivt og var ved flere lejligheder med tilbage for at generobre bolden.

Douglas Costa (Bayern München)
Det er svært at blive ved med at finde superlativer til brasilianeren. Mod Stuttgart kom han for en sjælden gangs skyld på måltavlen, ligesom det blev til en obligatorisk assist. Ikke mange spillere i verden har det miks af hurtighed og teknik som Costa har. Bundesligaens bedste spiller indtil videre.

Vladimir Darida (Hertha Berlin)
Darida har kæmpet lidt for at få det til at fungere siden skiftet fra Freiburg forud for sæsonen, men i sejren over Hannover 96, var midtbanespilleren instrumental. Særligt oplægget til Kalous scoring til 3-1 var af høj klasse.

Arjen Robben (Bayern München)
Hollænderen åbnede scoringen for hjemmeholdet, og skabte et hav af muligheder i første halvleg, hvor Bayern sammensatte det ene mønsterangreb efter det andet. Gik sammen med resten af holdkammeraterne lidt ned i anden halvleg. 

STURM 

Salomon Kalou (Hertha Berlin)
Tre skud indenfor rammen og tre mål. Salomon Kalou var tvivlsom op til kampen, men der var absolut intet tvivlsomt ved hans præstation fredag aften. Virker til at være mere fit end i sidste sæson og har sin store andel i, at Hertha indtager en øjeblikkelig fjerdeplads. Rundens spiller. 

TRAINER

Peter Stöger (1. FC Köln)
Efter lidt sløje resultater på det seneste fik Köln igen en sejr i weekenden, og så endda i lokalderbyet mod Leverkusen. Stöger havde sat sit hold godt op, og Leverkusen havde svært ved at nedbryde gæsternes defensiv.

SPIEL DES TAGES

Dortmund – Schalke 3-2
Revierderby, når det er bedst. Fem mål, intensitet, flotte scoringer og fremragende stemning på tilskuerpladserne. Kampen var (endnu) en god reklame for tysk fodbold og må bestemt være en kandidat til sæsonens kamp.

 

 

You may also like
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale
Borussia Dortmund, BVB, Investorer, spilletidspunkter, optakt
Optakt: Borussia Dortmund – Bochum: Sanchos tilbagekomst
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 2 i Bundes Manager: Dobbelt op på Bayern
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane