bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 7

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 7 (4-2-3-1):

 

Screen Shot 2014-10-06 at 13.59.18

Tor
Drobny – Hamburger SV
Målmanden havde ikke det store at lave mod et overraskende tamt Dortmund-hold, men han viste den selvtillid og udstråling, som HSV har brug for. Bedst eksemplificeret efter fire minutters spil, da han som bagerste mand afdriblede Aubameyang.

Abwehr
Juan Bernat – Bayern München.
Det kan diskuteres, hvorvidt Bernat spillede venstre back eller venstre midt i Guardiolas 3-4-3 opstilling mod Hannover, men det er indiskutabelt, at spanierne leverede en ny god indsats. De mange gode præstationer for Bayern har nu også kastet den første landsholdsudtagelse af sig.

Heiko Westermann – Hamburger SV
HSV var ikke levnet mange chancer mod Dortmund, men sammen med Djourou viste Westermann, hvad man kan opnå med simpelt forsvarsspil. Havde femten celaringer i løbet af kampen og var sit holds bedste.

Naldo – Wolfsburg
Havde brasilianeren ikke scoret, var pladsen gået til Djourou. Spillede en udmærket kamp, men det er især rollen som matchwinner, der gør, at vi belønner ham med en plads på ugens hold.

Jonas Hector – 1. FC Köln
En enkelt episode var næsten nok. Et 35-40 meter langt løb, fulgt af en sublim nedtagning og dernæst en elegant afslutning. Hector er en moderne back, og det er ikke utænkeligt, at vi snart ser ham på det tyske landshold. Er placeret på højrebacken her for at gøre plads til Bernat.

Mittelfeld
Valentin Stocker – Hertha Berlin
Var med flere gode aktioner, herunder tre chanceskabende afleveringer, stærkt medvirkende til at vende slaget for Hertha Berlin.

Kevin Voigt – 1. FC Köln
Köln måtte indkassere et nederlag i Frankfurt, men det var bestemt ikke Vogts skyld. Han spillede en stor kamp, og hvor oplægget til 1-0 var et bevis på, hvordan man med stort overblik fører bolden frem i en kontra, så var diagonalafleveringen over en halv banelængde til 2-2 scoringen ganske enkelt verdensklasse.

Arjen Robben – Bayern München
Bundesligaens bedste spiller i øjeblikket, og var det ikke for to spillere i den spanske liga, så var han måske også verdens bedste. Han har så meget selvtillid, og det er farligt, hver eneste gang han nærmer sig feltet. I lørdags kastede det to scoringer af sig og en ekstra bonus i form af prisen som rundens spiller.

Nicolai Müller Hamburger SV
132 boldberøringer, 79 procent vundne nærkampe og en assist. Nicolai Müller var blevet sin skade kvit, og det skal HSV være glade for. Skabte en masse offensivt og arbejde også hårdt i den anden ende.

Salomon Kalou – Hertha Berlin
Vi har været lidt efter Hertha for købet af Kalou, men han begynder at gøre vores kritik til skamme. I fredagens kamp vendte han opgøret for Hertha. Første mål blev sikkert sat ind på straffe, og selvom trækket til 2-1 scoringen var en kende heldigt, så var der til gengæld intet at indvende mod afslutningen.

Sturm
Robert Lewandowski – Bayern München
Der var mange gode angriberpræstationer i denne runde, hvor Frankfurts Meier også kunne have været en kandidat. Vi vælger dog at tildele pladsen til Lewandowski, der med to super dybdeløb og to kølige scoringer endelig fik vist lidt af den klasse, som han utvivlsomt besidder. Hans bedste kamp i Bayern-trøjen indtil nu.

Trainer – Joe Zinnbauer, Hamburger SV
Average Joe blev for en stund til perfect Joe. Udnyttede at kammeraten Klopp og hans hold har det svært i Bundesligaen og fik først og fremmest lukket af i defensiven. Flere præstationer af den slags, og hans kontrakt kan gøres permanent.


Honorable mentions:
Djourou, Lewandowski, Meier, Brosinski, Xhaka, Stoppelkamp, Kruse, Meier, Seferovic, Risse, Rafinha, Lewandowski, Shaqiri, Elyounoussi, Szalai, Ben-Hatira, Stocker, Firminho, Hummels, Diekmeier

 

Ugens kamp: Eintracht Frankfurt – 1. FC Köln 3-2
Vekslende føringer, flotte scoringer og endnu mere eminente oplæg. Den sene lørdagskamp var en fornøjelse at overvære for den neutrale tilskuer og gav en god fornemmelse af, hvor stærkt midterfeltet er blevet i Bundesligaen.

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen