bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bayern München > Rundens hold i Bundesligaen – uge 16

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:
Lukas Hradecky, Eintracht Frankfurt
En 3-0 sejr, hvor hjemmeholdet var en mand i overtal i knap 40 minutter, lyder som en ensidig forestilling. Men gæsterne havde faktisk flere forsøg indenfor rammen end Frankfurt, og die Adlern kan derfor sende en stor tak til Hradecky, der sluttede efteråret af med endnu et clean sheet.

Abwehr:
Douglas Santos, Hamburger SV:
Med en imponerende sejr over Schalke ligger HSV over de direkte nedrykningspladser ved vinterpausen. Douglas Santos var en spiller, du kunne regne med ude på højreflanken, og hans indsats var rigtig god. Oprejsning for brasilianeren efter en skidt præstation i sidste runde.

David Abraham, Eintracht Frankfurt:
Argentineren har virkelig fået løftet sit spil fra sidste sæson. Midterforsvareren, som ofte så lidt uheldig ud i sæsonen 2015-16, har i 2016-17 været en vigtig spiller på Kovacs hold, der holder jul og nytår i top 4.

Martin Hinteregger, Augsburg:
I først halvleg drønede sydtyskernes østrigske forsvarer op gennem banen efter at have erobret bolden og havde andel i Jis føringsmål. I anden halvleg måtte han og holdkammeraterne arbejde rigtig hårdt. Det resulterede i, at Bayern-klubben fik et næsten sensationelt 1-1 resultat med hjem.

Marvin Plattenhardt:
Herthas sublime forsvar gjorde Darmstadts offensiv tamme, eller også var det Darmstadts tamme offensiv, der gjorde Hertha sublime. Uanset hvordan du vender og drejer det, må man sige, at hovedstadsklubbens defensiv fungerede upåklageligt. Darmstadt fik ikke engang sendt en afslutning af sted inden for rammen mod Hertha. Plattenhardts offensive indsats var endnu mere indflydelsesrig. Han scorede nemlig til 1-0, og fik også lagt en assist til Kalou. De to mål gav Hertha en 2-0 sejr.

Mittelfeld:
Douglas Costa, FC Bayern München:
Brasilianeren fik mod Leipzig tilkendt sig et straffespark, men kom hverken på mål- eller assisttavlen. Alligevel var han banens bedste spiller, og gang efter gang viste han prøver på sine enorme færdigheder. Han satte konstant sig selv og sine holdkammerater i scene og var derfor en stor del af sydtyskernes magtdemonstration i topkampen mod Leipzig.

Xabi Alonso, FC Bayern München:
Alder er bare et tal. Det viste Bayern spanske midtbane-maestro os i hvert fald onsdag aften. Han leverede et stort løbearbejde, var som sædvanlig en super boldfordeler, og så fik han også sat et mål ind på kontoen. Hans dominans på midtbanen var vigtig og gjorde livet svært for Leipzig.

Thiago Alcantara, FC Bayern München:
Bayerns catalanske midtbanejuvel, har bestemt kunnet håndtere afgangen af sin tidligere mentor Guardiola. Måske har han i virkeligheden løftet sit spil under Ancelotti. Mod Leipzig leverede han endnu en flot præstation. Han leverede en god offensiv indsats, bidrog med flere oplæg, og så fik han både scoret og lagt en assist. Der stod dog ikke kun angreb på menuen. Thiago leverede også en arbejdsindsats med 21 tacklinger, og med 11,5 km blev han den på holdet med flest tilbagelagte kilometer.

Ousmane Dembélé, Borussia Dortmund:
Dortmunds “Hinrunde” har været uforløst. Deres franske stjernefrø på 19 år har dog været alt andet. Han har været en af ligaens bedste spillere i denne sæson. Mod Augsburg viste han stort blik for spillet, gode løb, gode driblinger og han fik også scoret et mål. Med et skuffende resultat som 1-1 mod Augsburg kan ikke kaste mange Dortmund-spillere på ugens hold af sig, men Dembélé er noget helt specielt.

Sturm:
Branimir Hrgota, Eintracht Frankfurt:
Den svenske angriber har haft svært ved for alvor at få gang i målscoringen denne sæson. Mod Mainz var han dog på pletten med to mål og en assist. Han var hermed impliceret i alle Eintrachts scoringer.

Florian Niederlechner, SC Freiburg:
Det er bare svært at sortere en dobbeltmålscorer fra. Ligesom Hrgota har Niederlechner denne sæson bidraget med fine indsatser for sit hold, men mål har ikke været hverdagskost – indtil nu. Han scorede nemlig mod Schalke i lørdags, og i onsdags var han igen på pletten med to mål. De to mål var begge meget afgørende, da Freiburg slog Ingolstadt med 2-1.

Trainer:
Manuel Baum, Augsburg:
Da Augsburg fyrede Dirk Schuster var nedrykning lige så stille blevet et aktuelt emne for klubben. Efter to kampe ser den midlertidige løsning Manuel Baum ud til at have blæst spøgelset lidt på afstand. Først med en sejr over Gladbach og nu 1-1 mod Dortmund. Sydtyskerne gik ind til kampen med en klar plan om at forsvare, og når de fik bolden var de klar til et kontrastød. Sådan lykkedes det Augsburg at hente point på Signal-Iduna Park. Ros til Manuel Baum.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?