bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 1

Rundens hold i Bundesligaen – uge 1

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 16 (4-2-3-1):

Screen Shot 2014-08-25 at 13.23.46

Tor

Kevin Trapp – Frankfurt
Det blev til tre point i debuten for Thomas Schaaf, og det kan han i høj grad takke sin målmand for. Freiburg havde syv skud indenfor rammen, men Trapp tog sig af det hele. Havde tredjeflest boldberøringer (53) af samtlige Frankfurt-spillere

Abwehr

Sebastian Boenisch – Leverkusen
Polakken kan dække de fleste pladser i defensiven, men i kampen mod Dortmund var han valgt til venstreback. Her havde han en stor andel i, at hverken Aubameyang eller Piszczek havde held med deres løb i dybden.

Ermin Bicakcic – Hoffenheim
Det var ikke mange gange, at det lykkedes for Hoffenheim at holde buret rent sidste år, men i premieren mod Augsburg spillede Gisdols tropper endeligt til nul. Bicakcic havde en stor andel i den præstation med blandt andet 11 clearinger.

Emir Spahic – Leverkusen
Pladsen kunne også være gået til kollegaen Toprak, men det var bare en kende mere gennemtænkt, det Spahic foretog sig i kampen mod Dortmund. Seks interceptions, fem clearinger og et enkelt skud blokeret er nogle af tallene bag en yderst solid præstation fra bosniernens side.

Alvaro Dominguez – Gladbach
Spanieren har kæmpet lidt med at finde sin plads i Gladbach siden ankomsten, men mod Stuttgart var han blandt sit holds bedste. Var ikke så meget involveret i det offensive som sin back kollega Julian Korb, men var til gengæld mere effektiv og også manden med den vigtige assist til 1-1.

Mittelfeld

Eugen Polanski – Hoffenheim
Sammen med Rudy på den defensive midt fik Polanski lukket godt af for Freiburgs offensive folk. Han er muligvis ikke den mest spektakulære spiller i Hoffenheim, men han er blandt de vigtigste.

Christian Gentner – Stuttgart
Die Schwaben var ved at snuppe alle tre point i sæsonpremieren, men måtte i sidste ende nøjes med uafgjort. At smide point i slutminutterne er bestemt ikke fremmed for Stuttgart, men det var alligevel positivt at se, hvordan holdet med Gentner som omdrejningspunkt satte spillet op.

Karim Bellarabi – Leverkusen
Ni sekunder. Det var alt hvad kantspilleren skulle bruge for at han havde bragt Leverkusen i front i udekampen mod Dortmund. Men udover Bundesligaens hurtigste mål nogensinde, så arbejde Bellarabi også godt defensivt, og han var en vigtig mand i det høje genpres, der forhindrede Dortmund i at få gang i deres spil.

Arjen Robben – Bayern München
VM’s bedste spiller (ja, det var han altså) virkede ikke påvirket af den korte sommerferie. Mod Wolfsburg var han kampens oplevelse, og hver eneste gang det blev farligt, stod hollænderen bag. Mål og assist giver en plads på ugens hold og også prisen som rundens spiller.

Julian Schieber – Hertha Berlin
Den er god nok. Manden der ikke kunne tæmme en sofa i Dortmund, åbnede sin Hertha Berlin-karriere med to scoringer. Schieber kom frem til hele seks afslutninger, hvoraf de fire var indenfor rammen, og selvom det var Werder Bremen han stod overfor, så er vi her på redaktionen så imponerede, at han får en plads blandt vores 11 udvalgte.

Sturm

Stefan Kiessling – Leverkusen
Han sled og slæbte og voldte Dortmund store problemer. Kiessling er kommet flyvende ud til denne sæson med syv mål i de første tre kampe. Virker til blot at blive bedre år for år.

Trainer – Roger Schmidt, Leverkusen
Overstrålede Klopp rent taktisk, hvor hans høje genpres medvirkede til at slå Dortmund-spillet i stykker. Roger Schmidt virker i det hele taget skræddersyet til Leverkusen med sit høje genpres og sine hurtige omstillinger. Modsat hvad mange ellers mener, er han ikke i færd med at reformere Leverkusens spillestil, men han har forfinet den, og Leverkusen bliver spændende at følge i år.

Honorable mentions:
Elyounoussi, Zieler, Alaba, Hünemeier, Sokratis, Kachunga, Okazaki, Müller, Olic, Toprak, Xhaka, Kramer, Langkamp, Haraguchi, Lukimya

 

Ugens kamp: Bayern München – Wolfsburg 2-1
Endlich wieder Bundesliga. Åbningskampen var en tro kopi af den fra 2010/2011 sæsonen, og ved den lejlighed vandt Bayern München ligeledes med 2-1 og med Müller som første målscorer. 2014 udgaven var bestemt også en seværdig en af slagsen, hvor vi blev budt på Robben i storform, en fremragende scoring fra Olic, debut til stortalentet Gaudino og ikke mindst en kæmpe afbrænder af Junior Malanda.

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen