bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens buli-hold – uge 19

Rundens buli-hold – uge 19

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 19 (4-2-3-1):

Rundens bulibold uge 19

TOR

Ralph Fährmann (Schalke 04) – Med fem succesfulde redninger – inkl. to fremragende af slagsen inden for de første 10 minutter – fik Schalke-keeperen for en stund lukket diskussion om, hvem der skal være nr. 1 mellem stængerne i Gelsenkirchen.

ABWEHR

Timothy Chandler (Nürnberg) – Var også på i sidste uge, men har intet gjort for at spille sig af. Det blev ikke til mål i denne omgang, men med fire succesfulde driblinger og ditto tacklinger, var tysk-amerikaneren i hopla både offensivt og defensivt.

Dante (Bayern München) – Endnu en genganger fra sidste uge. Mod Frankfurt fandt Dante vej til netmaskerne og blev noteret for en afleveringssucces på 97%. Imponerende!

Niklas Süle (Hoffenheim) – Den kun 18-årige midterforsvarer har godt nok slået Jannik Vestergaard af, men det er ikke uden grund. Mod Hamburger SV spillede han modent og sikkert – og så scorede han endda et mål i den anden ende.

Andreas Beck (Hoffenheim) – Gør det normalt i højre side, men vikarierede som venstreback mod HSV, hvor det blev til en scoring, fem succesfulde tacklinger og den bedste præstation i Hoffenheim-trøjen denne sæson.

MITTELFELD

Thiago (Bayern München) – Peps yndling satte to(!) Bundesligarekorder i kampen mod Frankfurt: flest boldberøringer (185) og flest succesfulde afleveringer (159) i én kamp. Respekt!

Kevin-Prince Boateng (Schalke 04) – Kong Raul har forladt klubben, men Prinsen har vundet hjerterne hos de kongeblå fans. Mod Wolfsburg blev det til mål, assist og en dominerende præstation på den centrale midt.

Josip Drmic (Nürnberg) – Vi bad jer holde øje med schweizeren inden denne runde, og det viste sig at være med god grund. Med mål og assist var han vital i udesejren over Hertha BSC, og ligner bestemt Nürnbergs go-to-guy dette forår.

Mario Götze (Bayern München) – Assist og mål samt 96% afleveringssucces mod Frankfurt. Götze er ved at spille sig rigtig varm og bliver meget interessant at følge i CL og under det kommende VM.

Franck Ribéry (Bayern München) – Kom tilbage efter skade og kvitterede med en scoring, et oplæg, 113 boldberøringer og fem succesfulde driblinger. Rundens spiller… igen!

STURM

Roberto Firmino (Hoffenheim) – Udgjorde spydspidsen for Hoffenheim i formsvage Modestes fravær, og udfyldte rollen perfekt. Leverede et oplæg og kom selv på tavlen, og havde derudover hele 10 succesfulde driblinger – det er af Ribéryske dimensioner.

TRAINER

Thomas Tuchel (Mainz) – Har vundet begge forårskampe indtil videre og kun tabt én af de seneste otte ligakampe. Har en evne til at få meget ud af lidt, og det er den primære grund til at Mainz kan spille med om Europa League-pladserne.

Rundens kamp: Hertha BSC – Nürnberg 1-3
Det var egentlig en noget uskøn affære, men hvad kampen manglede i poleret spil havde den i action. Første mål faldt efter fire minutter og satte gang i en tempofyldt første halvleg. Tempoet dalede i de sidste 45 minutter, men vi fik alligevel to scoringer og en masse dramatik, da dommer Michael Weiner bragte sig selv i fokus. Nürnbergs Petrák reddede med hånden bolden på stregen i 88. minut inden Ramos sendte returen i nettet til 2-2. Weiner gav Petrák det røde kort inden han annullerede målet og indikerede straffespark. Efter konsultation med linjedommeren blev der dog dømt offside, da Ramos, inden han scorede (og mens Petrák tog med hænder), havde blokeret for Nürnberg-keeper Schäfers vej tilbage til målet. Intet mål til Hertha, og intet rødt kort til Petrák.

Se mere her (dramaet starter ved 4:45):

Honorable mentions:
Neuer, Davari, Noveski, Höwedes, Joo-Ho Park, Hahn, Aubameyang, Mandzukic, Diouf, Emre Can, Rudnevs, Nielsen.

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Bulipod ep. 12 – Dansker-invasion, Schweinsteiger og de største, tyske handler
Farvel til den store Bastian
Fremtidens mænd – et kig ind i krystalkuglen