bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Managerspil > Optakt til runde 7 i Bundes Manager: ”Die Qual der Wahl 

Optakt til runde 7 i Bundes Manager: ”Die Qual der Wahl 

Bundes Manager

Jeg var nødt til at ændre på mit hold i forhold til det, som jeg skrev om i artiklen i sidste uge, da jeg kort før tid så på holdet.dk, at Zagadou var skadet og angiveligt først skulle være tilbage sidst i oktober. Ind røg i stedet Darmstadts Klarer og det frigav så mange penge, at jeg kunne skifte Reitz fra Gladbach ud og erstatte ham med endnu en Darmstadt spiller, der heldigvis kom på tavlen i hjemmesejren mod Werder.
Der er masser af muligheder i runde 7, så spørgsmålet du skal stille dig er nok, hvem der virkelig leverer, og hvor et evt. hattrick kan ligge og lure. Gladbach, Leipzig, Dortmund, Stuttgart, Leverkusen, Bayern og Frankfurt er alle favoritter og spiller alle hjemme, så spørgsmålet er nok, hvem du bare vil have med samt selvfølgelig, hvem du har råd til.

Mine udskiftninger:

Fehlanzeige

Jeg skifter ikke ud på mit hold før denne runde.

Mine overvejelser

Jeg har været meget i tvivl, om jeg skulle skifte mine tre Darmstadtspillere ud, men er nået frem til, at de sagtens kan vinde i Augsburg. Ydermere havde jeg to målscorere fra tarmbyen i sidste runde og gentager bare en af dem bedriften, så giver det overskud, selv hvis Darmstadt skulle tabe kampen.
Omkring holdet.dk´s angivelser af skadede spillere, så kan det godt betale sig, at researche lidt på egen hånd. 

Zagadou står stadig som skadet, men kom faktisk ind i sidste runde mod Köln. Bundesligaens topscorer Guirassy står ligeledes som skadet og skulle ifgl. Holdet.dk først være tilbage om en måned. Jeg kunne dog læse mig frem til, at han kun løbetrænede i tirsdags pga. en dårlig skulder, men at han skulle være fit og klar til duellen mod Jonas Wind. 
Samme Wind havde holdet.dk også markeret som skadet i en af de tidligere kampe, hvorefter han startede inde og lavede sine mål. 
Når jeg kigger efter formodede startopstillinger, så benytter jeg bundesliga.de, ligainsider.de og kicker.de samt diverse fanforums på de sociale medier.

Mit anførervalg
Victor Boniface skød kun med løst krudt i sidste weekends sejr i Mainz. Det får han lov til at revanchere sig for i derbyet hjemme mod Köln.

Foto: holdet.dk

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til 12. runde i Bundes Manager: Tjek Bayerns startopstilling fredag
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til Bundes Manager runde 11: Undskyld, Kane!
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til Bundes Manager runde 10 – Wind Of Change
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 9 i Bundes Manager – ”Tief im Westen…”