bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Managerspil > Optakt til Bundes Manager runde 11: Undskyld, Kane!

Optakt til Bundes Manager runde 11: Undskyld, Kane!

Bundes manager, holdet.dk, Bulibold

Et naivt kaptajnskifte kostede mit hold 114 pladser i den samlede stilling. Så dum er jeg ikke igen. Ellers var runde 10 godkendt, men bestemt ikke prangende.
I runde 11 er Bayern den helt store favorit, men hvor mange kan du få råd til?
Leverkusen og RB Leipzig kæmper om at være den næststørste favorit, men pas på, for Freiburg og Union kan måske godt drille. Jeg går igen med Bochum og satser denne gang mere på holdets offensiv. 

Mine udskiftninger

Forsvar

Tim Siersleben (2 mio.) Heidenheim ud – Dayot Upamecano (5,2 mio.) Bayern ind
Et direkte og logisk skifte mellem to spillere, der sandsynligvis står over for hinanden i morgen. Upamecano er kommet sig over sin skade og viste endda, at målnæsen er intakt, da han scorede det første mål mod BVB.

Bernardo Fernandes (2,5 mio.) Bochum ud – Max Bauer (2,2 mio.) Augsburg ind
Da jeg vil skaffe plads til to Bochum-spillere længere fremme, så stod valget mellem at sælge enten Bernardo eller Masovic. Sidstnævnte har mest X-faktor, da han er inde i modstandernes felt ved de fleste dødboldsituationer, og så scorede han faktisk sidst, Bochum spillede mod Köln.

Midtbane

Eren Dinkci (3,8 mio.) Heidenheim ud – Kevin Stöger (5,1 mio.) Bochum ind
Dinkci skal væk, da jeg ikke tør satse på hans ellers gode evner som målscorer, når kampen foregår på Allianz-Arena. Han skaffer plads til Bochums anfører, der har straffesparket samt ikke er bleg for at fyre af udefra. Det har foreløbig resulteret i tre mål og to assist.

Angreb

Jonas Wind (6,3 mio.) Wolfsburg ud – Takuma Asano (3,7 mio.) Bochum ind
Det blev en kort fornøjelse på mit hold for den gode Jonas, men jeg synes bestemt ikke, at Wolfsburg imponerede i kampen hjemme mod Werder. Det gjorde Bochums japanske fløjspiller derimod, da han scorede begge Bochums mål i udesejren mod Darmstadt. Bochum møder Köln (h), Heidenheim (u), Wolfsburg (h), Hoffenheim (u) og Union (h) i de næste fem kampe. Det program kunne bestemt have set værre ud.

Mine overvejelser

Da jeg skulle sætte hold, prøvede jeg at få råd til flere Bayern-spillere. Da jeg helst ikke ville sælge ud af Leverkusen blokken, så kunne det kun lade sig gøre, hvis jeg købte Pavlovic og Tel. De kan sagtens få spilletid, men jeg var lidt loren ved to spillere, der langt fra er sikre på at komme på banen.
Når Guirassy er klar, så overvejer man vel altid ham. Jeg er bare ikke sikker på, om han helt er der og får spilletid mod Dortmund, eller om Stuttgart først sætter ham på banen efter landskampspausen.

Mit anførervalg

Lad mig gentage mig selv fra forrige opslag. Der er ingen vej uden om Harry Kane. Jeg har bedt min kone slå mig hårdt med noget tungt, næste gang jeg begynder at fable om en anden anfører.

Bundes Manager

Foto: holdet.dk

You may also like
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til 12. runde i Bundes Manager: Tjek Bayerns startopstilling fredag
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 9 i Bundes Manager – ”Tief im Westen…”
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 8 i Bundes Manager: Hep, hep, Heidenheim og No til Jess