bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til Bundes Manager runde 11 – Kane og Openda i front

Optakt til Bundes Manager runde 11 – Kane og Openda i front

Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024

Efter en godkendt runde 10 og en af de evindelige landskampspauser, hvor Toni Kroos dog var lyspunktet, så er Bundesligaen og dermed Bundes Manager tilbage. I runde 11 er der fem store hjemmebanefavoritter, så det gælder om at spotte, hvem der har tur i den, og hvor et evt. hattrick kan ligge.

Mine udskiftninger

Forsvar

O. F. Uduokhai (3,6 mio.) Augsburg ud – I. Ordets (2,6 mio.) Bochum ind
Det kan virke besynderligt at skifte en Augsburg spiller ud, der vandt senest og som har en ok hjemmekamp og så sætte en Bochum spiller ind. Klubben fra Ruhrpotten har tabt samtlige fire kampe siden den sensationelle sejr over Bayern, men denne gang kommer Darmstadt forbi Vonovia-Ruhrstadion, og med en sejr kan Bochum spille sig rigtig tæt på overlevelse. De næste kampe er Köln (u) og Heidenheim (h), så jeg synes skiftet giver god mening.

Midtbane

R. Vargas (4,1 mio.) Augsburg ud – A. Engels (3,8 mio.) Augsburg ind
Dette 1-1 skifte skyldes, at Vargas måtte udgå fra langgaberen, da Danmark tog imod Schweiz i Parken den anden dag. Vargas har pådraget sig noget muskelbøvl, som nok holder ham ude af opgøret mod Köln. Til gengæld giver det plads til Arne Engels, der plejer at komme ind fra bænken, men som alligevel har præsteret to mål og to oplæg for Augsburg.

A. Pavlovic (3,5 mio.) Bayern ud – P. Osterhage (2,6 mio.) Bochum ind
Bayerns unge komet måtte melde afbud til landskampene mod Frankrig og Holland pga. betændte mandler. Han skulle være tilbage på træningsbanen, hvor han dog kun har foretaget løbetræning. I forvejen er det usikkert, om Tuchel ville spille ham eller satse på Laimers erfaring i opgøret mod BVB, så Pavlovic ryger af holdet. Ind sætter jeg Bochums skydeglade Osterhage, der nok skal få fyret kanonen af mod Bundesligaens dårligste forsvar. Forhåbentlig rammer han plet en gang eller to.

Angreb

E. Demirovic (7,3 mio.) Augsburg – L. Openda (10 mio.) Leipzig ind
Det var bestemt en streg i regningen, at Demirovic fik raget et dumt gult kort til sig i kampen mod Wolfsburg. Kortet udløste nemlig en spilledags karantæne, og så ryger han naturligvis også af mit hold. Ind kommer spillets næstdyreste spiller, Lois Openda fra Leipzig. Han virker til at være i forrygende form lige nu og scorede senest to mål på tre forsøg, da Leipzig ude slog Köln.

Mit anførervalg

Med både Kane og Openda på holdet, så er det et svært valg. Harry Kane deltog ikke i Englands to kampe mod Brasilien og Belgien pga. en skade i anklen, men klubben oplyste torsdag på sin hjemmeside, at han deltog i dagens træning og meldes klar til kampen mod Dortmund. Sidst Bayern mødte BVB, hev jeg bindet af ham, hvorefter han naturligvis lavede hattrick. Det vil jeg ikke gå glip af endnu engang.

Holdet.dk, Bundes Manager

Foto: holdet.dk

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 14: Gode gedebukke?
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 13: go, go Bo og Bochum
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 12 i Bundes Manager: Sats på Mainz!
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på