bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til Bundesligamanager runde 11: Hep på Hertha

Optakt til Bundesligamanager runde 11: Hep på Hertha

Bundesligamanager, holdet.dk

”Okay okay Hoffenheim. Godt ord igen”.
Det hjalp åbenbart med sidste uges sviner. I hvert fald vandt Robert Skov & Co en stensikker sejr i Schalke, hvor begge mine forsvarere endda holdt nullet.
De må dog af holdet, da mægtige Bayern kommer forbi. I stedet går turen endnu engang til Berlin, hvor destinationen dog denne gang er Charlottenburg og ikke Köpenick, da det er Herthas tur til at møde elendige Schalke 04.

 

Mine udskiftninger
Målmand
Jeg fortsætter som tidligere nævnt med Leipzigs Janis Blaswich. En udekamp mod Augsburg må da for pokker kunne udløse et ”clean sheet”.

Forsvar

Orzan Kabak (3,6 mio) Hoffenheim ud – Kiliann Sildillia (3,1 mio) Freiburg ind
Kabak holdte som nævnt nullet mod Schalke og kom endda på tavlen, da Hoffenheim i midtugens pokalkamp endnu engang slog Schalke. Det nytter bare ikke noget, når Bayern er næste modstander, og Sildillia er et fint bud, da han ikke koster alverden og spiller hver gang for Freiburg.

Stanley Nsoki (3,2 mio) Hoffenheim ud – Augustin Rogel (2,5 mio) Hertha ind
Nsoki må ud af samme grund, som det er tilfældet for Kabak. Ind tager jeg Rogel fra Hertha Berlin. ”Die Alte Dame” har vist en pænt stigende formkurve og var decideret uheldige med ikke at få noget med fra Leipzig. Rogel er en sikker mand i berlinernes forsvar og koster ikke alverden.

Midtbane

Dennis Geiger (3 mio) Hoffenheim ud – Suat Serdar (3,4 mio) Hertha ind
Endnu en Hoffenheim, der må ”lade livet”. I stedet spiller Serdar til næsten samme pris, og han har glimret med foreløbig tre mål i denne sæson.

Christopher Nkunku (9,3 mio) Leipzig ud – Vincenzo Grifo (5,3 mio) Freiburg ind
Nkunku er tvivlsom til opgøret mod Augsburg. Derfor tør jeg ikke beholde ham og kigger i stedet endnu engang mod Breisgau, hvor den italienske midtbanespiller Grifo gør det godt. Han er Freiburg straffesparkskytte og kan sagtens levere noget lækkert i kampen mod Werder.

 

Angreb

Philip Hofmann (2,7 mio) Bochum ud – Dodi Lukebakio (3,8 mio) Hertha ind
Det var et fejlskud at tage Hofmann med, da Bochum stort set ikke stillede op i Stuttgart. I stedet må Herthas belgiske topscorer Lukebakio gerne gå amok hjemme på Olympia Stadion mod Schalke.

Mit anførervalg
Mane scorede godt nok en enkelt gang i nedslagtningen af Freiburg. Jeg vælger dog alligevel at tage bindet af ham og række det videre til Lukebakio. Han kunne sagtens lave en 2-3 stykker mod Schalke.

Opsummering
Det er en runde med mange muligheder. Jeg havde Gregoritsch, Choupo-Moting, Musiala, Jovetic, Forsberg m.fl. i overvejelserne, men valgte at gå med Freiburg og især Hertha. Jeg tror virkelig på, at berlinerne spiller sig et nøk længere væk fra bunden, når de sender Schalke hjem med en snitter.

 

Få spiltips til Bundesligaen hos SpilXperten

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 6 i Bundes Manager: Boniface skyder på det hele
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 4 i Bundes Manager efterår 2023: Alles auf Stuttgart!
Bundesliga Manager, Harry Kane, Holdet.dk
Gode råd til Bundesliga Manager efterår 2023
Bundes manager, runde 17
Optakt til Bundes Manager – runde 17: Kom så, Bochum!