bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter

Om os

Hos bulibold.dk kan du finde dybdegående artikler om alt hvad der rør sig inden for tysk fodbold. Vi graver dybt, analyserer og perspektiverer i vores målsætning om at levere kvalitetsstof. Vores skribenter har en unik viden og en stærk evne til at formidle, så vi tør godt love, at du som læser bliver både klogere og underholdt i processen.

Vi har ikke en ambition om at være først eller størst i nyhedsstrømmen, men om at være bedst. Her vil du kunne læse gennemarbejdede artikler om aktuelle (og uaktuelle) emner, hvor kvalitet er nøgleordet.

Vi vil desuden levere en række faste indslag i form af optakt til hver spillerunde, kåring af rundens hold, taktiske analyser, dybdegående profiler af hold og spillere, samt historiske indslag.

Det er tysk. Det er nørdet. Og vi håber, at du tager godt imod siden.

Har du lyst til at blive en del af bulibold.dk?

Vi søger tit nye skribenter eller lignende. Kan du bidrage til bulibold.dk på den ene eller anden måde hører vi derfor gerne fra dig. Læs mere her.

Redaktion

Nicolai Lisberg
Nicolai er medstifter og chefredaktør. Han er uddannet journalist og har fulgt Bundesligaen tæt, siden Toni Polster lavede sin første Doppelpack og Turbo-Bent blev til Trabi-Bent. Har en fortid i det skønne Ruhrpott og skriver om tysk fodbold for blandt andet Tipsbladet, ligesom han arbejder hos UEFA. Lever efter devisen “Nach dem Spiel ist vor dem Spiel”. Følg ham på twitter her

Faste bidragsydere

Alexander Hansen
René Rau-Andersen
Jeppe Krarup-Nielsen
Henrik Toudahl Offersen
Jesper Lundsgaard
Mads Haugaard
Magnus Stub
Søren Kristensen
Ulrik Forsom