bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter

Om os

Hos bulibold.dk kan du finde dybdegående artikler om alt hvad der rør sig inden for tysk fodbold. Vi graver dybt, analyserer og perspektiverer i vores målsætning om at levere kvalitetsstof. Vores skribenter har en unik viden og en stærk evne til at formidle, så vi tør godt love, at du som læser bliver både klogere og underholdt i processen.

Vi har ikke en ambition om at være først eller størst i nyhedsstrømmen, men om at være bedst. Her vil du kunne læse gennemarbejdede artikler om aktuelle (og uaktuelle) emner, hvor kvalitet er nøgleordet.

Vi vil desuden levere en række faste indslag i form af optakt til hver spillerunde, kåring af rundens hold, taktiske analyser, dybdegående profiler af hold og spillere, samt historiske indslag.

Det er tysk. Det er nørdet. Og vi håber, at du tager godt imod siden.

Har du lyst til at blive en del af bulibold.dk?

Vi søger tit nye skribenter eller lignende. Kan du bidrage til bulibold.dk på den ene eller anden måde hører vi derfor gerne fra dig. Læs mere her.

Redaktion

Martin Krag
Martin er stifter af bulibold.dk, har dækket tysk fodbold som spilekspert hos BetXpert.com og skrevet for det engelsksprogede BundesligaFanatic. Han er nu stifter af Preggio, en service hvor gravide kan booke en jordemoder hjem til sig selv.

Nicolai Lisberg
Nicolai er journalist og har fulgt Bundesligaen tæt, siden Toni Polster lavede sin første Doppelpack og Turbo-Bent blev til Trabi-Bent. Har en fortid i det skønne Ruhrpott og har skrevet om tysk fodbold for blandt andet Tipsbladet. Lever efter devisen “Nach dem Spiel ist vor dem Spiel”.

Skribenter

Carsten Martensen
Carsten har med en kandidat i idræt valgt at gå linjen ud og erkende at sport er så interessant at man ligesågodt kan beskæftige sig med det hele tiden! Særligt fodbold, Bundesligaen og Schalke 04 modtager en stor del opmærksomhed.

David Barnwell
David er journalist bosiddende i München, hvor han følger Bundesligaen på tætteste hold. David skriver også som en del af ConteNestor skrivekollektivet på Tipsbladet.dk og har blandt meget andet leveret reportager fra Bundesligaen til Radio24syvs ugentlige fodboldpodcast FodboldFM. David lever det tyske fodboldliv, og er som regel at på jagt efter en bold på TVet, på stadion eller søndag morgen på det lokale seriehold.

Oscar Rothstein
Oscar er bulibolds journalistspire med et godt øje for den gode historie og en brændende kærlighed til fodbolden. Han hører til dagligt hjemme på Frederiksberg, hvor han blandt meget andet også tager sig af sin egen blog: detsmukkespil.dk.

Jonathan Lilmoes
Jonathan er freelancejournalist og skriver primært om dansk fodbold. Som hyppig besøgende i Hamborg og efter at være født ind i en familie af HSV-fans, bærer han dog den tunge byrde, at følge Hamborg-klubben i med- og (som oftest) modgang.

Jonas Bengtson
Jonas er journalist in spe og stor fan af tysk fodbold og Bayern München i særdeleshed.

Arnela Muminovic
Arnela er journaliststuderende med en svaghed for tysk fodbold og tidligere praktikant på TV3 Sport.

Henrik Alexandersen
Henrik er freelancejournalist og tidligere sportsjournalist for 6’eren. Han har tidligere været bosat to år i Stuttgart, men hjerteklubben er Borussia Dortmund.

Nicolai Sabro Hansen
Nicolai er stifter, ejer og chefredaktør på D’ BOLD (www.dbold.dk) samt freelancer for Magasinet Clasico. Han har altid haft en mindre svaghed for Schalke 04.

Lars Andersson
Journalisten Lars Andersson er redaktør af Sport Executive. Han er bl.a. tidligere sportsredaktør på Information, Det Fri Aktuelt og det nationale danske nyhedsbureau, Ritzaus Bureau.

Peter Jahn
Peter Jahn studerer til dagligt historie og samfundsfag. Peter sympatiserer med Bayern München og har fulgt Bundesligaen lige siden Sebastian Deisler var et ungt lovende talent.

William Neuvonen Hansen
William studerer på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og er stor fan af europæisk fodbold. Han har været på besøg på Veltins Arena ved flere lejligheder, og har senest overværet Revierderbyet mod Dortmund.