bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > bulibold.dk > Er du Bundesligaens bedste manager?

Er du Bundesligaens bedste manager?

Vanen tro er vi klar med et gruppespil på holdet.dk, hvor du kan teste, hvem af vennerne, der er tættest på at være virkelighedens Felix Magath. 

Her følger et par gode råde til managerspillet hos holdet.dk. I vores bud har vi lagt vægt på, at vores 11 udvalgte spiller regelmæssigt på et formodet tophold. Vi har desuden valgt en 3-4-3 formation. Vi gør opmærksom på, at de 11 udvalgte er valgt ud fra, hvordan de forventes at komme til at præstere over hele efteråret og IKKE kun i åbningskampen.
Du finder mere info om selve gruppespillet nederst i artiklen

Målmand:

Bernd Leno – Bayer Leverkusen (4,5 mio)
Det er som sådan ikke fordi, vi tror på, at Leverkusen kommer til at spille til nul særligt mange gange i denne sæson, men i år giver det også point for redninger. Leno er, trods lidt svinger i valsen sidste år, stærk på stregen, og så er der som regel også en straffesparksredning eller to gemt i ham i løbet af sæsonen
Alternativet: Manuel Neuer. Har ikke så mange redninger men lukker heller ikke særlig mange mål ind og spiller på et hold, der vinder mange kampe. Simpelt.

Forsvar:

Coke – Schalke 04 (3,5 mio)

Hentet i Sevilla forrige sommer og ramt af en slem korsbåndsskade i sin første sæson. Skulle være helt klar nu, og er en offensivt indstillet back, der har scoret i hver 10. kamp igennem hele sin karriere. Spiller af og til som højre midt.
Alternativet: Paul Verhaegh. Hentet i Augsburg hvor han var fast straffeskytte. Med Ricardo Rodriguez væk, kan han måske få lov til at sparke her. Ellers bær han levere dødbolde ind i boksen til Gomez og Brooks.

Ludwig Augustinsson – Werder Bremen (3,5 mio)
Hentet i FC København ligesom Thomas Delaney. I Werder spiller de en 3-5-2, hvilket vil give svenskeren en del plads som wingback, hvor han skal forsøge at slå gode indlæg ind i hovedet på det målfarlige Werder-hold. I FCK sparkede han mange dødbolde. Det skal han nok også få mulighed for at prøve kræfter med i Tyskland.
Alternativet: Raphael Guerreiro. Han er skadet, så hav ham endelig ikke fra start, men han er en indskiftning værd midt i sæsonen. Da har du samlet anførerbonus og har derfor lidt kapital til at købe Bundesligaens mest målfarlige forsvarsspiller.

Timo Baumgartl – VfB Stuttgart (2,5 mio)
Vi fattes penge, og derfor går vi på rov hos oprykkerne. Baumgartl er en dygtig spiller og kommer formentlig til at spille fast på et hold, der godt kan overraske.
Alternativet: Marvin Plattenhardt. Frisparksekspert og god for et par mål på et hold, der generelt ikke lukker voldsomt mange mål ind.

Midtbane: 

Mario Götze – Borussia Dortmund (5 mio)
Der Jahrhunderttalent virker til at være oppe i omdrejninger igen efter sin sygdom. Er udset til at spille en central, offensiv rolle i det nye 4-4-3 system og meget af det offensive spil kommer til at gå gennem ham.
Alternativet: Arjen Robben.
Har du penge, så køber du selvfølgelig hollænderen. Masser af mål, og ikke mindst mange skud på mål!

Alexander Esswein – Hertha BSC (2,5 mio)
Vi bruger en del penge længere femme på banen, så her og nu rækker det ”kun” til Esswein. Hertha spilleren er dog ikke værre, end han trods alt scorede to gange og lage op til yderligere tre i sidste sæson, hvor det blev til 29 kampe.
Alternativet: Bruma. Leipzigs nye offensive kort begynder formentlig på bænken, men han skal nok få spilletid, og så viste han ved sommerens U21-slutrunde, at han kan score mål.

Nuri Sahin – Borussia Dortmund (3 mio)
Var næsten helt glemt, men er dukket op som en vigtig spiller hos den nye træner Peter Bosz. Især i begyndelsen hvor Weigl sidder ude med skade. Hans udgangspunkt på banen er længere fremme, og har scoret i træningskampene. Tager formentlig en del dødbolde, og så skal vi huske på, at skud inden for rammen også giver point.
Alternativet: Emil Forsberg. Satser du på en stærk midtbane frem for et stærkt angreb, skal du have svenskeren med. Assistkonge sidste år og mere end godkendte otte mål.

Armine Harit – Schalke 04 (2,5 mio)
Schalkes nye midtbanemand er lidt af et sats. For kommer han overhovedet til at spille? Hvis han gør, er det dog lidt af et scoop, da han kun koster 2,5 mio. Schalke spiller ikke europæisk i denne sæson og bør kunne kravle længere op i tabellen end sidste sæson.
Alternativet: Max Meyer. Holdkammeraten Meyer er der også store spørgsmålstegn ved. Men med en pris på blot 3 mio er han værd at overveje.

Angreb:

Davie Selke – Hertha BSC (3 mio)
Dyreste indkøb for Hertha denne sommer. Hentet i RB Leipzig for €8m og mangler stadig at slå ordentligt igennem i Bundesligaen. Har scoret et hav af mål for U-landsholdene og har faktisk et ret flot scoringssnit gennem hele karrieren. Nu får han formentlig muligheden for fast spilletid, selvom han døjer lidt med en skade til at begynde med.
Alternativet: Breel Embolo. En anden ung angriber, som ligner en starter ved siden af Burgstaller i Schalke. Schweizeren vokser for hver kamp han spiller og er en god joker på managerholdet.

Pierre-Emerick Aubameyang – Borussia Dortmund (9 mio)
Bundesligaens topscorer sidste sæson skal selvfølgelig med. Er Dortmunds vel vigtigste spiller, og der er reelt set intet alternativ til ham i front. Sparker med al sandsynlighed straffe, da Reus er ude det første halve år.
Alternativet: Mario Gomez. Har i samtlige Bundesligasæsoner, på nær sin første, scoret tocifret. Meget mere er der næsten ikke at sige.

Robert Lewandowski – Bayern München (11 mio)
Vi har sparet for at finde plads til altid giftige Lewandowski. Masser af mål, en del assists og så spiller han for det hold, der må formodes at vinde flest kampe. I et år hvor også afgørende scoringer giver point, så skal han selvfølgelig med.
Alternativet: Timo Werner. Må forventes at score lidt færre mål end polakken, men han er så også de billigere.

Meld dig til nu og se, om du er Bundesligaens bedste manager.
Gruppenavn: Bulibold
Kodeord: timborowski

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus