bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesliga: Rundens hold – uge 27

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 2 (4-4-2):
Screen Shot 2014-03-27 at 12.07.23

TOR
Fährmann (Schalke 04) – Kæmpede i efteråret med Unnerstall og Hildebrandt om pladsen mellem stængerne, men bedømt ud fra Revierderbyet, burde den kamp aldrig have fundet sted. Var sikker i alle sine indgreb og havde et par store redninger på forsøg fra blandt andet Lewandowski og Reus, der sikrede Schalke et vigtigt point i kampen om Champions League pladserne.

ABWEHR
Djakpa (Frankfurt) – Gladbachs duo med Raffael og Kruse gjorde ikke meget væsen af sig mod Frankfurt, og det var ikke mindst Djakpas fortjeneste. Venstre-backen havde et par afgørende tacklinger, og så gør det knap så meget, at procentdelen af vellykkede afleveringer kun sniger sig op på 67 procent.

Stark (Nürnberg) – Ingen dårlige jokes om, at Starks præstation selvfølgelig giver sig selv med det efternavn. Vi nøjes i stedet med at konstatere, at fem tacklinger og elleve succesfulde clearinger var med til at sikre Nürnberg tre vigtige point i bundstriden.

Hummels (Dortmund) – Det var ikke meget, Schalke havde at byde ind med rent offensivt efter de første tyve minutter, og det var i høj grad Hummels fortjeneste. Landsholdsspilleren er tilbage i storform, hvor de blev til hele elleve clearinger. I forudseenhed er der ikke mange forsvarsspillere på hans niveau.

Kessel (Braunschweig) – Det var småt med store præstationer på højre-back positionen, hvor ingen i Ruhr var spektakulære, og hvor Rafinha begik et klodset straffespark. Derfor tildeles Kessel pladsen. Gjorde det upåklageligt defensivt og havde heriblandt fem vellykkede clearinger

MITTELFELD
Rudy (Hoffenheim) – Hoffenheim er det tætteste vi kommer totalfodbold i disse dage. Det er alle mand frem, når der angribes, og derfor er det måske heller ikke den store overraskelse, at Rudy fra sin position som defensiv midt havde flere afslutninger end Kevin Volland.

Malanda (Wolfsburg) – Første Bundesligamål bliver belønnet med første plads på rundens hold. Udover scoringen var han med til at lukke af for de får angreb, Werder trods alt forsøgte sig med, og så havde han også flere gode aktioner fremad banen.

Götze (Bayern München) – Strålede på positionen som venstre kant. Stod for knap halvdelen af Bayerns skud på mål og leverede også tre chanceskabende afleveringer. Herunder en assist. Er for alvor ved at bide sig fast blandt Guardiolas udvalgte.

Kumbela (Braunschweig – Har du endnu ikke set hans scoring til 3-1, så kig længere nede i artiklen. Ganske enkelt fremragende. Scorede også målet til 1-0 og arbejdede også stenhårdt defensivt. En vigtig mand for Braunschweigs drømme om at undgå nedrykning. Er her placeret på en lidt uvant position på højre kant.

STURM
Drmic (Nürnberg) – Han bliver svær at holde på for Nürnberg, uanset at de skulle redde sig endnu en sæson i Bundesligaen. Har ganske enkelt så meget kvalitet at byde på, og i kampen mod Stuttgart afgjorde han igen kampen på egen hånd med to scoringer.

Kiessling (Leverkusen) – Angriberen har holdt lav profil sammen med resten af Leverkusen-spillerne de sidste par uger, men mod Augsburg vågnede han som en anden Holger Danske op til dåd, da der var allermest brug for det. Bragte sit hold foran 1-0 og skabte evig ravage i en ellers normal velorganiseret Augsburg-defensiv.

TRAINER
Guardiola (Bayern München)
En sejr i Berlin og Bayern ville endegyldigt sikre sig mesterskabet. Efter 14 minutter var gæsterne foran 2-0, og selvom Ramos fik reduceret på straffe, var der reelt set aldrig spænding om udfaldet. Guardiola har haft en imponerende første sæson i Bayern, hvor holdet endnu ikke har tabt, og hvor samtlige spillere stadig virker sultne efter sidste års treble-sæson.

Rundens kamp
Braunschweig – Mainz 3-1 Revierderbyet manglede målene, og guldkampen i Berlin manglede spændingen. Rundens kamp er derfor Braunschweigs sejr over Mainz. En fornøjelse at se et hold som Braunschweig uden det der tilnærmelsesvis ligner en stjerne bare blive ved med at overraske. Og så var der jo noget med den scoring til 3-1.

Honorable mentions:
Kroos, Ramos, Sokratis, Neustädter, Prödl, Rodriguez, Perisic, Reus, Nielsen, Reichel, Joselu, Son, Can, Pogatetz, Plattenhardt, Schwaab, Polanski, Firmino, Modeste, Werner, Guardado, Lasogga, Darida

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen