bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesliga – Rundens hold: uge 26

Bundesliga – Rundens hold: uge 26

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 26 (4-2-2-2):

rundens hold bundesliga uge 26

TOR

Loris Karius (Mainz 05) – Den 20-årige keeper fortsætter storformen og er igen at finde på rundens hold. Mod Bayern holdt han stand til det 82. minut – længere end nogen anden målmand i Bundesligaen denne sæson. Cadeau.

ABWEHR

Daniel Schwaab (Stuttgart) – 1-0 over HSV var en vital sejr for Stuttgart og Schwaab kan være stolt af sin andel i de tre point. Højrebacken havde hele syv succesfulde tacklinger og vandt 90% af sine dueller.

Mats Hummels (Dortmund) – Det var bagkædens 16. variant denne sæson, men mod Hannover så det ud til at virke. Hummels satte selv holdet igang med en scoring og vandt derudover alle sine luftdueller og noteredes for tre succesfulde tacklinger.

Jerome Boateng (Bayern München) – Bayern havde en ukarakteristisk svær dag på kontoret ude mod formstærke Mainz, men Boateng steppede op når det var nødvendigt. Midterforsvaren havde hele 119 berøringer, 92% afleveringssucces og tog Mainz’ drilske offensiv ud af kampen.

Erik Durm (Dortmund) – En fremragende indsats af den unge back, der med fem driblinger, fire tacklinger og 100 boldberøringer gjorde sig gældende gennem hele kampen.

MITTELFELD

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) – For tredje gang i streg spillede Schweini 90 minutter og for tredje gang i streg kvitterede han med en scoring. Denne gang en særdeles vigtig én af slagsen, da målet i det 82. minut sendte Bayern på sejrskurs.

Vladimir Darida (Freiburg) – Det har ikke været let at være Freiburg-spiller denne sæson, men sommerens indkøb Darida har vist glimtvise smagsprøver på sit talent. Det gjorde han også mod Werder Bremen, hvor en assist og syv succesfulde driblinger placerer ham på rundens hold.

Ibrahima Traoré (Stuttgart) – Er kontraktfri til sommer, men har ikke spillet på et niveau der vil lokke nye arbejdsgivere til. Mod HSV var det dog en behagelig undtagelse, og med ni succesfulde driblinger og en assist til sejrsmålet, var han en evig trussel på kanten.

Franck Ribéry (Bayern München) – Franskmandens sult er utrolig og selv når man vinder uge efter uge kan Ribéry fremvise en arbejdsomhed uden lige. Mod Mainz skulle der flere forsøg til, men sidste års Ballon d’Or-kandidat blev ved og ved, og med ni succesfulde driblinger og en assist havde han igen-igen en fod med i en Bayern-sejr.

STURM

Admir Mehmedi (Freiburg) – Med 8 mål i sæsonen har Mehmedi ikke ligefrem bombet, men schweizeren har alligevel leveret en række gode præstationer og er bedste offensive kort hos hårdtprøvede Freiburg. Mod Werder blev det dog til en scoring og tredje assist i to kampe.

Joselu (Eintracht Frankfurt) – Med to scoringer og en assist snupper Joselu titlen som rundens spiller. Spanieren har varieret meget i sit niveau, men mod Nürnberg var han i hopla og fik sendt hele ni afslutninger afsted.

TRAINER

Christian Streich (Freiburg) – Det har været en uphill battle for Streich i lille Freiburg. Han har måtte omstrukturere hele truppen ovenpå sidste sæsons succes og samtidig jonglere mellem EL og Bundesligaen. Længe så det skidt ud, men de seneste uger (med først 4-1 over Frankfurt og senest 3-1 over formstærke Werder) giver grund til optimisme og håb om overlevelse.

Ugens kamp

Nürnberg – Eintracht Frankfurt 2-5: Syv mål og et rødt kort er svært at konkurrere mod. Tilhængere af en solid defensiv og fejlfrit pasningsspil vil næppe finde meget glæde i dette opgør, men er man til mål og chancer (36 skud blev der sendt afsted) gik man ikke galt i byen med den tidlige søndagskamp.

Honorable mentions

Jens Grahl, Joel Matip, Martin Stranzl, Pavel Krmas, Sebastian Jung, Julian Schuster, Henrikh Mkhitaryan, Stefan Aigner, Jose Campana, Josip Drmic, Tranquillo Barnetta,  Sejad Salihovic, Tobias Werner, Patrick Herrmann, Raffael, Felix Klaus, Leonardo Bittencourt, Kevin Volland, Robert Lewandowski, Max Kruse, Leon Goretzka, Max Meyer.

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Bulipod ep. 12 – Dansker-invasion, Schweinsteiger og de største, tyske handler
Farvel til den store Bastian
Fremtidens mænd – et kig ind i krystalkuglen