bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesliga: Rundens hold – uge 20

Bundesliga: Rundens hold – uge 20

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 20 (4-2-3-1):

Ugens Bundesligahold - runde 20

TOR

Diego Benaglio (Wolfsburg) – Leverede en solid præstation  mod et formstærkt Mainz-mandskab, og var med til at sikre holdets første sejr i fire kampe.

ABWEHR

Marcel Ndjeng (Hertha BSC) – Stod på papiret over for HSV’s bedste våben i Marcel Jansen og Hakan Calhanoglu, men klarede opgaven fremragende med fem succesfulde tacklinger og tre succesfulde driblinger – og en Calhanoglu-udskiftning til følge.

Emir Spahic (Bayer Leverkusen) – Hyypia kan takke sin defensiv for at man fik alle tre point med hjem fra Gladbach, og her var 33-årige Spahic en vigtig brik, der vandt hele 88% af sine luftdueller .

Marvin Matip (Schalke 04) – Pakkede en formstærk Hannover-angrebsduo i Diouf og Rudnevs godt ind, og de to kom ikke frem til meget i Schalkes 2-0-sejr.

Sead Kolasinac (Schalke 04) – Der er flere kandidater til pladsen denne uge, men den 20-årige Kolasinac snupper den ovenpå en stærk præstation med tre succesfulde driblinger og tre ditto tacklinger, samt en stærkt assist ved Farfans føringsmål.

MITTELFELD

Tolga Cigerci (Hertha BSC) – Imponerende forårsdebut fra Cigerci, der dominerede midtbanen med seks succesfulde driblinger og fire succesfulde tacklinger. Holdt van der Vaart helt ude af kampen.

Johannes Flum (Eintracht Frankfurt) – Med et mål og en assist havde Flum en stor andel i Frankfurts 3-0-sejr over Braunschweig, og den høje midtbanemand bliver vigtig i holdets stramme februar-program med deltagelse i tre turneringer.

Andre Hahn (Augsburg) – Hahn har været en af sæsonens helt store oplevelser og scorede i weekenden sin tredje Doppelpack (kun Ramos og Lewandowski kan følge med her). Den 23-årige kantspiller er vital i Augsburgs gode sæson – og nok også væk til sommer.

Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) – Der har været lidt stille omkring ‘Micky’ i de seneste kampe, men mod Werder Bremen viste han igen sine kvaliteter med to scoringer og seks succesfulde driblinger.

Marco Reus (Dortmund) – Var igangsætteren i Dortmunds 5-1-sejr over Werder og var evigt truende i det offensive spil, hvor han var den spiller, der kreerede flest chancer (en statistik han også topper denne sæson i hele ligaen).

STURM

Adrian Ramos (Hertha BSC) – Igen tætkamp om denne plads, men Ramos snupper den akkurat med to scoringer og en assist i sejren over HSV. Har været allestedsnærværende denne sæson for Berlin-klubben og kan meget vel være one-to-watch ved VM i Brasilien.

TRAINER

Markus Weinzierl (Augsburg) – Augsburg kom først under pres i Stuttgart, men tog alligevel derfra med en imponerende 4-1-sejr. Holdets effektivitet er uovertruffen og meget af æren skal tilfalde den unge Weinzierl, der får meget ud af lidt i den på papiret middelmådige Augsburg-trup.

Honorable mentions: Sebastian Jung, Matthias Ostrzolek, Tobias Werner, Ömer Toprak, Robert Lewandowski, Mario Mandzukic, Ricardo Rodriguez, Max Meyer, Philipp Lahm, Kevin de Bruyne, Luiz Gustavo, Admir Mehmedi.

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Bulipod ep. 12 – Dansker-invasion, Schweinsteiger og de største, tyske handler
Farvel til den store Bastian
Fremtidens mænd – et kig ind i krystalkuglen