bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundes manager – optakt runde 15: Hold på hestene

Bundes manager – optakt runde 15: Hold på hestene

Toni Polster, Bad Boys 11, holdet.dk, Bundesliga Manager, Bundes Manager

Så har den fede dame snart sunget, og spillet er slut. Takket være bl.a. en fin sejr til Frankfurt er Bullibolds 11 snublende tæt på målet om mindst en plads i top-100. Mit hold ligger lige nu på 101. pladsen. Det kunne dog have set væsentlig bedre ud, hvis Choupo-Moting havde scoret på det straffespark, han i Manés fravær fik lov til at sparke mod Werder.
Det er nu, hvor udgifterne skal holdes nede, hvis man skal forsvare sin stilling eller hvor der skal satses, hvis efteråret har været knap så godt for ens hold.

 

Mine udskiftninger

Målmand
Jeg beholder Blaswich. Han kan bare ikke holde nullet, men en kamp ude mod Werder er godt nok til, at han får chancen nok engang.

Forsvar
Aaron Caricol (4 mio) Mainz ud – Piero Hincapie (3,8 mio) Leverkusen ind
Caricol har været en stor skuffelse i de to kampe, hvor han fik chancen. Begge blev tabt, og han kom ikke frem til noget som helst offensivt. Det koster, og derfor tager jeg Leverkusens ecuadorianske VM spiller Hincapie ind. Han er sikker mand for ”Die Werkself”, der endelig kom rigtig i gang i kampene mod Union og Köln, og han kan på en god dag være farlig omkring dødboldene.

Midtbane
Mine fire midtbanespillere får chancen igen. Ud over Bayern må Leverkusen være rundens største favorit, men deres mest scorende midtbanespiller Demirbay er ikke sikker i startopstillingen, så det er for usikkert til, at jeg vil røre ved ham.

Angreb
Også her fortsætter jeg med de tre, som jeg havde i forvejen. Det er fristende at købe Leverkusens Diaby eller Hlozek, især hvis man er nødt til at satse. Jeg synes dog, at mit angreb har kampe, hvor målene nok skal komme.

Mit anførervalg

Det koster, når man brænder straffe. Derfor flår jeg bindet af Choupo-Moting og lader Bundesligaens største talent Musiala løbe på banen med bindet om armen.

Opsummering

Jeg er som nævnt pænt henholdende med udskiftninger til runden. Jeg er lidt nervøs, da både Leipzig og Frankfurt spiller ude, og så ved man aldrig. Jeg tror dog på, at de har kvaliteterne til at slå hhv. Werder Bremen og Mainz.
Skal du satse, så er især Hlozek en god spiller til prisen, og ellers ville jeg kigge mod Hertha og Freiburg.

Foto: Holdet.dk

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til 6. runde i Bundes Manager – ”Bum sagt der Mercedes”
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 5 i Bundes Manager: Med på Werder-vognen
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 4 i Bundes Manager forår 2024 – Eisern Union
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 3: Farvel til Musiala